Dzisiaj byłem z dziewczyną poznaną w internecie na randce w kawiarence. Po jakiś czasie rozmowa zeszła na dziwne tematy i oto co z tego wyszło:
D- Dziewczyna
J- Ja
D: Jestem wyzwoloną kobietą!
J: Nie jest to przypadkiem synonim od słowa "dz🤬ka"?
*Tutaj popatrzyła na mnie z niedowierzaniem
J: Potrzebujesz maść na ból dupy, skarbie?
W tym momencie dostałem dość bolesny strzał w mordę na który co jak co ale zasługiwałem.
Taka tam sobie historyjka jak się nie podoba to do kosza.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-24, 21:54
Jeżeli to była sadolka, to znaczy, że Cię polubiła
Podała Ci cenę za usługę ale Ci nie starczyło mówisz...
tak to jest jak kobieta nie rozumie słowa "synonim"
konto usunięte
2013-07-24, 22:02
Cytat:
Taka tam sobie historyjka jak nie śmieszna to do kosza.
Do kosza.
"Potrzebujesz maść na ból dupy, skarbie?" Kto tak w ogóle gada i do czego był ten wymuszony tekst w zaistniałej sytuacji nie kumam zupełnie
Umawiasz się z dziewczyną na randkę(oczywiście podświadomie i świadomie w celu jej wyr🤬ania) i od razu obrażasz ją takim tępym tekstem?(Twoje szanse na r🤬anie spadły do 0) Myślę,że jesteś nałogowym onanistą i nie odchodź od kompa więcej...
dobre, dobre
konto usunięte
2013-07-24, 22:41
mogłeś dodać na koniec: "i taka to historia, nieprawdopodobna, a jednak"
Aj, źle zrobiłeś.
Powiedziałeś "Skarbie" i pewnie pomyślała, że za szybko się angażujesz.
A mawiają, że prawdziwych dżentelmenów już nie ma... proszę, proszę taka niespodzianka
konto usunięte
2013-07-25, 9:55
konto usunięte
2013-07-25, 11:49
A odleciała na smoku?