Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
trawa 2025-05-16, 22:59 1
Odpowiedź na tytułowe pytanie : Tak. Też tak mamy w domu.*
Jw. ustawka jak hoy,ale taka jest prawda. Może nawet i nie do końca,bo to tylko część prawdy

* w domu,nie w piwnicy.
Zgłoś
smc 2025-05-17, 0:09
Maro72 napisał/a:

To ,że gówniany srik srok, to jedno, ale tak jest w naszych stoiskach, marketach, wszędzie. Łapią produkty w te zasrane łapska i wybierają, ściskają, głaszczą a nawet degustują. Ile ja walk stoczyłem z h🤬jami i c🤬ami o macanko towaru. Ha tfu na takich klientów.
P.s. jestem klientem a nie z obsługi kas.

Dokładnie. Moim zdaniem alfonsi powinni bardziej pilnować dziewczyn, bo ja się też potem brzydzę.
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-05-17, 0:24
Na ch.. ten fejk?!!!
Zgłoś
Gieros35 2025-05-17, 1:07
Ale to ktoś się pomylił i nie na ten portal wrzucił, to miało iść na sadolek.pl, tą lzejsza wersje dla dzieci. Gdzie jest moderacja?
Zgłoś
turbonekro 2025-05-17, 6:44
Potwierdzam, byłem tam z tyłu za tymi żòłtkami, wszystko widziałem.

PS...

Wyp🤬alać z tym na kwejka.
Zgłoś
BlackPanda 2025-05-17, 8:30
Od kiedy Sadistic zaczął masowo wrzucać na główną filmiki z Kwejka czy TikToka? Chyba odkąd zaczęło brakować hajsu na serwery i potrzebują ściągnąć mniej wrażliwą widownie...
Zgłoś
Konto usunięte 2025-05-17, 11:36
160 piw za gówno rodem z tiktoka. Co się stało z tą stroną
Zgłoś
killua 2025-05-17, 12:01
Maro72 napisał/a:

To ,że gówniany srik srok, to jedno, ale tak jest w naszych stoiskach, marketach, wszędzie. Łapią produkty w te zasrane łapska i wybierają, ściskają, głaszczą a nawet degustują. Ile ja walk stoczyłem z h🤬jami i c🤬ami o macanko towaru. Ha tfu na takich klientów.
P.s. jestem klientem a nie z obsługi kas.

tez z tym jebahnym buractwem walczę. muszą kur.. do brudnej łapy pomidorka wziać i odłożyć, a k.. rekawiczka foliowa jest wiadomo jak kondom: roznosi AIDS
Zgłoś
Wombat212 2025-05-17, 13:15
k🤬a poj🤬o was z wrzucaniem jakiś gówno chińskich tiktoków. U nich jest wszystko skopiowane nawet te sp🤬olone tiktoki
Zgłoś
parapsychol 2025-05-17, 20:06
"Wy też tak macie w domu?"
ja nie mam w domu hipermarketa, ale zato duzo myslalem aby zamieszkac w takim duzym sklepie :
jest kibel
jest zarcie
jest co wypic
same plusy

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś