K🤬a nie wierze. Zobaczcie jaki on chwyt miał. Ja p🤬le to co baran.
@Matuch90 - ja też nie wiem o co chodzi ale na wielu filmikach widziałem, że amerykanie tak chwytają gryf - widocznie u nich taka moda

o kule... ale za to mam dobry motyw na przeprowwadzanie reanimacji: upuszczac poszkodowanemu sztange na klate lul

a ten murzyn z tyłu po co tam stał? popatrzeć? zj🤬, bo nie zaasekurował

bez kciuków jest ciężej i idzie bardziej w przedramię, może chciał się przed kolegami popisać

Po to "małpi" chwyt żeby nadgarstki się nie męczyły bo ciężar jest lepiej rozkłądany na ręce i lepiej ćwiczone są mięśnie klaty (kwestia indywidualna).
chibius napisał/a:
Ok, możliwe że masz rację. Ale ja się pytam czy ten cwaniaczek robił serię że dzięki temu małpiemu chwytowi mu lepiej wejdzie czy wyciskał c🤬j wie ile żeby się pochwalić na YT? No właśnie k🤬a. Piwo za tytuł.To tak zwany małpi chwyt.Wielu profesjonalistów go stosuje.
podpis użytkownika
lastfm.pl/user/Nikers

xleniwiec napisał/a:
może i nadgarstki się nie męczą ale klata boliPo to "małpi" chwyt żeby nadgarstki się nie męczyły bo ciężar jest lepiej rozkłądany na ręce i lepiej ćwiczone są mięśnie klaty (kwestia indywidualna).
xleniwiec napisał/a:
Po to "małpi" chwyt żeby nadgarstki się nie męczyły bo ciężar jest lepiej rozkłądany na ręce i lepiej ćwiczone są mięśnie klaty (kwestia indywidualna).
W takim razie zachęcam do nagrywania swoich treningów. Może nawet na Harda się dostaniesz.