Zachowanie ograniczonego zaufania tego Pana powinno być uczone w szkole i powtarzane do porzygu. Może dzięki temu będzie mniej ofiar śmiertelnych.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Co do pieszych to obserwuje często chodzenie po prawej a nie po lewej stronie jezdni, chodzenie w parach (lub więcej) zamiast gęsiego, jest chodnik idzie jezdnią, na chodniku jest śnieg idzie jezdnią. Tak więc kur*a pieszy święta krowa. Tylko kierowca ma na wszystko uważać i za wszystko jest karany.
Up a co? Lepiej jak przed maskę wskakują?
rai87 napisał/a:
mrugam mu drogowymi,
Powodzenia, Ja mam wiedzieć czy ty mrugasz bo nie masz hamulców czy może jesteś nawalony i bawisz się w gta, czy chu* wie co. Oczywiście że jak widzę że kierowca zwalnia czy mnie widzi (droga z jednym pasem ruchu) to przechodzę.
rai87 napisał/a:
Czy ja mam problem z czytaniem czy jak?
Z czytaniem ze zrozumieniem i logicznym myśleniem.
Sebix się zbulwersował, bo księcia nie przepuścił.
konto usunięte
2016-12-30, 0:38
Jak czytam komentarze to każdy z was pewnie prowadzi osk
konto usunięte
2016-12-30, 1:34
@up Bo teoretycznie ma taki obowiązek?
Do tych wszystkich co usprawiedliwiają wyprzedzanie na pasach. To jest zabronione właśnie z powodu braku widoczności. Najprostsza zasada na drodze: nie widzisz, nie wyprzedzasz. Czy to zakręt, wzniesienie, drugi samochód, budynek. Bo coś/ktoś może ci wyskoczyć przed maskę i nie zdążysz zareagować...
konto usunięte
2016-12-30, 8:06
@AugustCiota
W dupę sobie te testy wsadź, zawierają tylko one podstawową wiedzę i trochę absurdów, pytań na temat techniki prowadzenia motocykla nawet nie ma sensu komentować.
Ja jak się zatrzymam to czasem zaciągam ręczny i udaję że ostro ruszam, fajnie piesi podskakują.