Zachowanie ograniczonego zaufania tego Pana powinno być uczone w szkole i powtarzane do porzygu. Może dzięki temu będzie mniej ofiar śmiertelnych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:35
🔥
Niezdarne kobiety.
- teraz popularne
To jest bezsprzeczne wyprzedzanie na pasach i kierowcy z Fiesty należy się mandat i punkty. Skoro do porzygu, to powiem to, co powtarzałem swojemu młodemu: Nawet gdy masz zielone, uważnie się rozejrzyj.
mygyry: dlatego zabronione jest także wyprzedzanie bezpośrednio przed przejściem dla pieszych, właśnie po to abyś jadąc delikatnie za lub równo z samochodem, który chcesz wyprzedzić widział, że ten chce się zatrzymać.
@mygyry oddaj prawko, jakim cudem mi się to nigdy nie zdarza, wystarczy że się zrównam przed przejściem prędkością z innymi autami ( i będę albo równo z innym, albo z tyłu tak abym widział światła ) nie ma najmniejszego problemu, jeśli się zobaczy znak "przejście dla pieszych", bo jak się jeździ rozkojarzonym i nie zwraca uwagi na znaki, tylko drogę i auta, to jest się potencjalnym mordercą.
Trochę chęci i wizyta u okulisty, nic więcej. Kierowca postanowił wyprzedzić dostawczaka, już mając w zasięgu wzroku znak "przejście dla pieszych",a nie zrównać się z nim prędkością, co według mnie świadczy o tym, że jest idiotą.
Trochę chęci i wizyta u okulisty, nic więcej. Kierowca postanowił wyprzedzić dostawczaka, już mając w zasięgu wzroku znak "przejście dla pieszych",a nie zrównać się z nim prędkością, co według mnie świadczy o tym, że jest idiotą.
Mnie w najpierw przedszkolu potem w podstawówce się uczyło najpierw patrzyć czy coś nie jedzie oraz nie wchodzi się na pasy zanim auto się nie zatrzyma. Stosuje do dzisiaj i nie mam problemów z przechodzeniem przez przejścia. Jak jest przejście przez dwa pasy to zawsze patrze czy coś nie jedzie na drugim pomimo że auto zatrzymało się na pierwszym. Cała filozofia ale niektórzy mają z tym problemy i korzystają z durnych przepisów mam pierwszeństwo a potem kaleka albo trup.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie