👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdzie sie podzialo twoje czytanie ze zrozumieniem? gdzie ja ocenialem gimbusow i niedorozwojow umyslowych?!
mam nadzieje ze jutro w gimnazjum nauczycielka od polskiego przepracuje z toba po lekcjach czytanie ze zrozumieniem
mam nadzieje ze jutro w gimnazjum nauczycielka od polskiego przepracuje z toba po lekcjach czytanie ze zrozumieniem

freeszpak napisał/a:
Ponawiam pytanie. W którym miejscu oceniłem gimbusów i niedorozwojów umysłowych? Jak w żadnym to mógłbyś się przyznać że nie potrafisz czytać... ale czego ja wymagam od fana takiej bajeczki.
Odpowiedz znajdziesz w moim pierwszym poscie... Powodzenia jutro na korkach

udoskonaliłem ten wzór by był zdatny dla napojów różnych wielkości: (ilość w ml*woltaż)/(cena*100) wychodzi nam ilość czystego alkoholu za jedną blache i tak dla piwerek z filmiku jest odpowiednio: 6,(6) 6,7 alkoblach dla wódeczki za 20zł równe 10 a dla szampana za 5zł rewelacyjne 15 alkoblach co powinno wam pomóc przy wyborze na następną imprezę

freeszpak napisał/a:
nowy odcinek!! jarajcie się gimbusy i niedorozwoje umysłowe
![]()
Masz tu jełopo jak nie widzisz gdzie oceniasz widzów[/b]
Haha ładnie w 1:05 nie wyrobił z głosem Spejsona i bardziej swoim to powiedział

Tyle, że powinno się dzielić cenę przez procenty (nie jak na filmie, %/cena). Jak macie piwo za 10 PLN, które ma 5 procent. To płacicie za każdy procent 2pln. A nie 5 przez 10 czyli 0,5 PLN.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie