Spejson liczy, Spejson radzi, Spejson nigdy cię nie zdradzi!
freeszpak napisał/a:
Leczenie kompleksów zostaw specjalistom, a nie Nam.nowy odcinek!! jarajcie się gimbusy i niedorozwoje umysłowe
![]()
Hoofner napisał/a:
autor tego gówna musi mieć gówniane życie
W tej chwili pokazujesz jakie Ty masz gówniane życie. Walaszek ma zajebisty dystans do siebie i do świata.

A ja głupi nigdy na to nie wpadłem... Ale w sumie piwa to po pierwsze nie koncernówki po drugie nie po to żeby się naj🤬.
JanuszQ napisał/a:
Leczenie kompleksów zostaw specjalistom, a nie Nam.
nie rozumiem. Zauważyłem po prostu że ta bajeczka ma sporo fanów, nawet niektórzy moi znajomi to oglądają... z ciekawości obejrzałem pare odcinków i niestety jest to dla mnie bardzo słabe. Wyraziłem swoją opinię na temat tej bajki a Ty doszukujesz się jakiś kompleksów, naprawdę nie rozumiem

Książ Czarny Specjał - 9%/2,50zł <333
podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"
freeszpak idiota nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest idiotą- to podstawowa zasada. Dlatego nie rozumiesz.
Moją spoko odcinki i dobre teksty robione z wyczuciem i humorem będąc na bieżąco z tym co się wokół nas dzieje, ale widzę że z ekipy zrobiła się niestety prawdziwa moda na sadolu i piwa już lecą w ciemno.
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.