👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Spejson liczy, Spejson radzi, Spejson nigdy cię nie zdradzi!
freeszpak napisał/a:
Leczenie kompleksów zostaw specjalistom, a nie Nam.nowy odcinek!! jarajcie się gimbusy i niedorozwoje umysłowe
![]()
Hoofner napisał/a:
autor tego gówna musi mieć gówniane życie
W tej chwili pokazujesz jakie Ty masz gówniane życie. Walaszek ma zajebisty dystans do siebie i do świata.

A ja głupi nigdy na to nie wpadłem... Ale w sumie piwa to po pierwsze nie koncernówki po drugie nie po to żeby się naj🤬.
JanuszQ napisał/a:
Leczenie kompleksów zostaw specjalistom, a nie Nam.
nie rozumiem. Zauważyłem po prostu że ta bajeczka ma sporo fanów, nawet niektórzy moi znajomi to oglądają... z ciekawości obejrzałem pare odcinków i niestety jest to dla mnie bardzo słabe. Wyraziłem swoją opinię na temat tej bajki a Ty doszukujesz się jakiś kompleksów, naprawdę nie rozumiem

freeszpak idiota nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest idiotą- to podstawowa zasada. Dlatego nie rozumiesz.
Moją spoko odcinki i dobre teksty robione z wyczuciem i humorem będąc na bieżąco z tym co się wokół nas dzieje, ale widzę że z ekipy zrobiła się niestety prawdziwa moda na sadolu i piwa już lecą w ciemno.
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie