Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pan pedalarz pokazuje jak (nie) prawidłowo przejeżdżać rowerem przez jezdnię (na pełnej kurtyzanie) xD

Ciekawe czy nie skończy się winą kierownika, który być może przekroczył prędkość o 5km/h, ewentualnie miał spaloną żarówkę oświetlenia tablicy rejestracyjnej.
W końcu do jazdy rowerem nie trzeba mieć mózgu, wystarczą 2 neurony w rdzeniu, lewa, prawa, lewa, prawa...

Źródło: lublin112.pl

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
artur_sz13 2025-07-16, 11:26
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Ciekawe co w głowie ma taki człowiek, jakie ma zainteresowania, na kogo taki rowerzysta głosuje.

Normalnie w innym mieście stawialbym że na koalicję ale ze to Lublin a tam było pół na pół to miejsce tu wystapic błąd statystyczny
Zgłoś
vladok 2025-07-16, 11:42
smc napisał/a:

Miałem wtedy 6 lat...

6 lat w 93cim, to jesteś 87🤔
Zgłoś
mksobota 2025-07-16, 11:53
Jakie to piękne zobaczyć materiał ze swojego miasta na sadolu
Szkoda że nie hard
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-07-16, 14:51 1
Geraldinio napisał/a:

kolejny filmik z Polski nagrywany na VHS, no ja p🤬lę, ostatni raz w tej jakości oglądałem filmy z Teresą Orlowski.

Co tu kryć,Teresa miała talent aktorski. Ciekawe co u niej słychać
Zgłoś
vexart 2025-07-16, 17:18
artur_sz13 napisał/a:

Normalnie w innym mieście stawialbym że na koalicję ale ze to Lublin a tam było pół na pół to miejsce tu wystapic błąd statystyczny

To nie było w Lublinie tylko we Włodawie. I co to za różnica na którego barana głosował. Oboje kandydatów tak samo niekompetentni. We Wło było 62%N do 38% T
Zgłoś
MYKELE 2025-07-16, 17:45 1
majeńka napisał/a:

Pierwszeństwo ma zawsze większy. Najpierw jedzie pociąg, potem tir, potem van, potem puszka, potem homocyklista, potem rower, następnie pieszy, potem pies, kot, szczur, skowronek.
Wolę stanąć przed przejściem nawet żeby na mnie trąbili, niż jechać/iść nawet jak mam pierwszeństwo.

Jeszcze jest statek i samolot
Zgłoś
majeńka 2025-07-16, 20:18
MYKELE napisał/a:

Jeszcze jest statek i samolot

Tak, ale na drodze raczej ich nie spotykasz (choć na Sadolu mamy kontrprzykłady dla obydwu).

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-07-17, 4:25 2
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:

Co tu kryć,Teresa miała talent aktorski. Ciekawe co u niej słychać

Nic ciekawego. Teresa Maduzia vel Orlowski vel Moser, mieszka obecnie w hiszpańskiej Marbelli, w luksusowej rezydencji wartej podobno kilka milionów euro. Do Niemiec, nie może wrócić, ponieważ ma kilka wyroków odsiadki za nadużycia finansowe (nie spłaciła kilku sporych kredytów).
29 lipca, będzie obchodzić 72 urodziny. Wyślij jej kartkę z życzeniami. 😉
Zgłoś