Debili na świecie nie brakuje. Było już tyle podobnych filmików, że muszę szukać datownika bo nie wiem czy widziałem to już wcześniej czy nie.
99 % użytkowników hulajnóg elektrycznych to przygłupy.Pozostały procent to grubasy, ale oni też są ociężali na umyśle.
Przed chwilą jechałeś po Velturze, a wrzuciłeś podobnie żałosny temat. Na szczęście tamten komentarz cudownie wyparował.
Jestem starym człowiekiem znającym trochę życie, więc mam radę, Wyjdź na dwór, popatrz sobie na depencje w minówch i ciesz się życiem. Na Sadisticu świat się nie kończy.
Jestem starym człowiekiem znającym trochę życie, więc mam radę, Wyjdź na dwór, popatrz sobie na depencje w minówch i ciesz się życiem. Na Sadisticu świat się nie kończy.
35i napisał/a:
Przed chwilą jechałeś po Velturze, a wrzuciłeś podobnie żałosny temat. Na szczęście tamten komentarz cudownie wyparował.
jesli uważasz ze ja pojechałem po velturze to patrz na to zanim coś napiszesz w obronie jednejnogi; sadistic.pl/sperman-ma-juz-22mln-piw-vt576469.htm ...
Jak to mówią, kłamstwo ma krótkie nogi.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.