Nie ma w tym nic sadystycznego, ale warto zobaczyć by przekonać się, że nigdy nie można się poddawać. No i gimby mogą się pocieszyć, że ludzie mają też większe problemy niż jutrzejsza kartkówka z maty.
Co bardziej zaprawieni w boju myślę, że i dają radę fapnąć
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Xernades napisał/a:
Kuźwa to jest sadistic trzymajcie poziom...
orajt men, nadchodzę z pomocą:
konto usunięte
2014-09-07, 18:10
dzięki mojej terapii poczułaby się dużo lepiej.
Sram w wysoka na wszelkie notalent szoły i wysrane z dupy łzawe historyjki. Won z tym gównem.
konto usunięte
2014-09-07, 19:15
Jej matka wygląda jak Sean Penn, to jest sadystyczne.
konto usunięte
2014-09-07, 19:48
Teraz wszystkie dupy bez talentu będą wymyślać swoją historię.
"To trudny moment, dwa tygodnie temu zdechł mi kotek"
"Ze względu na swoją sytuację, ciężko było mi się tu pojawić. Mam stany lękowe, boję się wiewiórek."
"To że tu jestem, to już powinno wystarczyć na drugi etap - jeszcze 3 miesiące temu srałam w gacie, bo tak się bałam kibla"
"A ja to się bałam mikrofonu, kiedyś mnie prąd jebnął jak go sobie w cipe wsadziłam"
konto usunięte
2014-09-07, 20:29
Średniawka... ale co mi tam - leć na główną!
W tych gównianych talent schow wcale nie trzeba miec talentu. Wystarczy ckliwa historyjka, kilka łez i półfinał mamy gwarantowany.
konto usunięte
2014-09-07, 20:35
takie reżyserowane gówno daliście na główną, a tuska w celi nie ?
konto usunięte
2014-09-07, 20:36
konto usunięte
2014-09-07, 20:45
takich wystepow najbardziej nie lubie w tych programach... opowiesz smutna historyjke, zaspiewasz lzawa pioseneczke i pyyk do finalu... a jezeli jeszcze jestes dzieckiem to juz calkiem, caly program twoj.
Cudowne dziecko dwóch pedałów?