Nie ma w tym nic sadystycznego, ale warto zobaczyć by przekonać się, że nigdy nie można się poddawać. No i gimby mogą się pocieszyć, że ludzie mają też większe problemy niż jutrzejsza kartkówka z maty.
Co bardziej zaprawieni w boju myślę, że i dają radę fapnąć
Anna Clendening... Anna Clende... nie. nie przypominam sobie żeby taka była redtube. Ale może coś się jeszcze pojawi bo jak mówi - była przykuta do łóżka sporo czasu
Ta historyjka to gra pod publikę. Wystarczy powiedzieć o depresji, biedzie w rodzinie i zapłakać. Przychylność jury i 300% głosów więcej gwarantowane.
S................s
2014-09-07, 16:28
Tia... Dziewczyna z klinicznymi objawami paniki po trzech miesiącach występuje na scenie w takim programie. Tylko głupi amerykanie w to uwierzą.
Teraz wszyscy będą przykuwać się do łóżka, aby pokazać, że solidaryzują się z chorymi na zaburzenia lękowe
t................r
2014-09-07, 16:31
Sekker napisał/a:
Nie ma w tym nic sadystycznego
Bardzo słuszna uwaga.
To co to tu robi?!
Z................E
2014-09-07, 16:35
Cześć jestem Anna Clendening zanim zagram to opowiem wam moją smutną historię...
Głupia dz🤬ka, pardon typowa amerykanka w tv...
edit:
i do tego oczywiście zaśpiewała najbardziej patetyczny utwór i oczywiście na przeciętnym poziomie
W sumie jedynie jako tako wygląda, ale bez torby na łeb aby zasłonić te smutne oczy nie da sie fapnąć
J................D
2014-09-07, 16:41
Anna j🤬na won z tym gownem na motywatory
T................e
2014-09-07, 16:41
Co za hamerykańskie ustawioe gówno ! Poziom wyreżyserowania adekwatny do poziomu intelektualnego widza!
R................y
2014-09-07, 16:44
Nawet fajna dupa
A Polacy jak zwykle tacy czujni, nie dający się oszukać i rozpoznający oszustwo w dwie sekundy inteligenci. Nawet nie wiedziałem, że moi rodacy są tacy zdolni.
P................9
2014-09-07, 17:11
Wyj🤬bym ja w dupę, to by się otworzyła na świat
b................o
2014-09-07, 17:24
Kazdy by postukal, taka prawda
b................g
2014-09-07, 17:29
A niby polska edycja tego gówna nie jest ustawiona? Taki typ widowiska, a ludzie lubią ckliwe historyjki, efektowne pokazy i śpiewające dzieci.
X................s
2014-09-07, 17:38
Kuźwa to jest sadistic trzymajcie poziom...