Jako że trwają mistrzostwa świata w piłce ręcznej, można sobie przypomnieć jeden z najbardziej dramatycznych meczów naszej reprezentacji z wybitnym komentarzem. Polska-Norwegia 2009. Pamiętna akcja od 1:30.
I to jest prawdziwy komentator! W dzisiejszych czasach komentatorstwo radiowe praktycznie zaniknęło, więc ów komentator powinien przekazywać przede wszystkim emocje.
Ciary na cyckach. Piwo!
Konto usunięte
2013-01-15, 15:21
Beznadziejny. Oglądasz sobie mecz i przeżywasz te emocje, a jakiś debil drze mordę tak, że tracisz cały nastrój. Podziwiam gości, którzy potrafią pięknie mówić z emocjami bez wydzierania się, tzn podziwiam inteligentnych komentatorów - Szaranowicza, Szpakowskiego etc. [tak wiem, wiele wpadek, ale nie przeszkadzali mi nigdy w oglądaniu wydarzeń sportowych].
Akurat takie wpadki mają swój urok
@Zielka, ciekawe że piszesz że "w dzisiejszych czasach" a przecież 4 lata temu to jak najbardziej dzisiejsze czasy...
Naziolek napisał/a:
Beznadziejny. Oglądasz sobie mecz i przeżywasz te emocje, a jakiś debil drze mordę tak, że tracisz cały nastrój. Podziwiam gości, którzy potrafią pięknie mówić z emocjami bez wydzierania się, tzn podziwiam inteligentnych komentatorów - Szaranowicza, Szpakowskiego etc. [tak wiem, wiele wpadek, ale nie przeszkadzali mi nigdy w oglądaniu wydarzeń sportowych].
No chłopie, szacun, ja bym transmisji radiowej obejrzeć nie potrafił.
Zielka napisał/a:
Ciary na cyckach.
Pokaż.
Pamiętam słowa Wenty, że 14 sekund to bardzo dużo czasu... I miał facet rację...
R.I.P Ludzie z założonymi słuchawkami
Konto usunięte
2013-01-15, 18:05
dolarinho napisał/a:
Pamiętam słowa Wenty, że 14 sekund to bardzo dużo czasu... I miał facet rację...
Święte słowa...za każdym razem staram się mwówić to swojej dziewczynie...
tez sie wzruszylem sluchajac tego:)
Konto usunięte
2013-01-15, 19:21
Zloto Justyny w Vancouver (z Zimochem też świetne)
Właśnie taki komentarz sprawia, że sport jest jeszcze piękniejszy.
nie dałem rady, micha sama się uśmiecha