👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"dla leniuchów akcja od 1:17" - oglądanie głupot w internecie stało się już pracochłonne

Przecież to na bank ustawione jest
W Stanach tak się robi, żeby przyciągnąć uwagę ludzi do jakiegoś programu. Gdyby tak nie było to reżyser wyłączyłby muzykę i ochrona by go ściągnęła w parę sekund.

a po co ci nieocenzurowana? pedal jestes? zagladnij w gacie to se zobaczysz.

1:51 podjarany juror,
2:06 zryty mózg,
1:58 "nie patrzę, ale patrzę"
2:19 matka wyprowadza dziecko
2:52 "trzeba się nawalić, żeby to zdzierżyć"
i ps. ta jurorka co wyszła to przeżywa to tak, jakby 1 raz w życiu działała męskiego fafluka
jak dla mnie szopka z jej strony
2:06 zryty mózg,
1:58 "nie patrzę, ale patrzę"

2:19 matka wyprowadza dziecko
2:52 "trzeba się nawalić, żeby to zdzierżyć"
i ps. ta jurorka co wyszła to przeżywa to tak, jakby 1 raz w życiu działała męskiego fafluka

Jak ona rzyga na widok penisa to co by zrobiła gdyby np walnął kleksiora na scenę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie