👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

grandl napisał/a:
We dwie jakie nagle niewinne
Może po prostu zobaczyły największy żal świata w dziedzinie artystycznej... i najmniejszy żal świata w dziedzinie sprzętowej

alberto117 napisał/a:
2.30 już myślałem że mu pójdzie pogratulować
![]()
Gratuluję wytrzymania tak długo. Ja odpuściłem jak zaczął piłować mordę

I to właśnie najwięcej takich wykrętów potem robi karierę. Zaraz bedzie miał telefon z VIVY albo MTV
No jak tamta druga żyga na widok wacka to nie zazdroszcze jej partnerowi...
Dziewica się znalazła...
Dziewica się znalazła...
te dwie to chyba tyle razy brały do buziulki po pijaku, że zapomniały jak penis wygląda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie