Sama pewnie chapie dzidę co wieczór, a tu na wymioty ją zbiera, bo koleś pomachał jej ze sceny
P🤬lone aktoreczki. Jak łykają co wieczór i nie tylko, po same jaja, to jest ok, ale jak na scenie facet pomacha nieco fujarka, to "o mój boże, to obrzydliwe".

Jedyna osoba na, którą wysłałbym SMS'a czy co tam się robi

W Polsce to by od razu do niego wyskoczyło paru ochroniarzy i go porządnie okopali.
Nicole już nie takie dzidy chapała, więc tylko teatralnym gestem udawała, że ją to brzydzi

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.

chyba przypomniał się jej tata jak co roku tańczył na jej urodzinach.
hmmm, mój rozmiar
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
d(-_-)b~ napisał/a:
hmmm, mój rozmiar
![]()
czekaj, zrobimy przymiarkę

(to wibra jest, żeby mi ktoś nie zarzucił harda)
podpis użytkownika
To oni nie mają tam tych przycisków by zakończyć występ? Czy po prostu ten "rozmiar " ich tak zaskoczył?

Kaśka napisał/a:
To oni nie mają tam tych przycisków by zakończyć występ? Czy po prostu ten "rozmiar " ich tak zaskoczył?
![]()
każdy chciał popatrzeć ale musieli poudawać, że ich to mierzi. A ta co wyszła pewnie dlatego, bo chciała zadzwonić do męża z gratulacjami, że jednak ktoś ma jeszcze mniejszy

podpis użytkownika

Opuścił spodnie: zaskoczenie i obrzydzenie, ale patrzą dalej. Założył spodnie. I co wtedy się stało? Cóż za niesamowity zwrot akcji, znowu je opuścił! Zaskoczenie jury jeszcze większe, no bo przecież nikt się nie spodziewał, że on to zrobi!
A te baby to taka sama żenada jak u nas.
A te baby to taka sama żenada jak u nas.