podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Ciekawe co by z tuska wyszło.
Pasożyt pasożyta nie ruszy

Alien to jedna z najlepszych "postaci" kina s-f. Wygląd jego przekosmiczny. A kto sądzi inaczej ten manga i anime.
Podoba mi sie uzycie manga i anime zamiast ciota i c🤬j
Alien to jedna z najlepszych "postaci" kina s-f. Wygląd jego przekosmiczny. A kto sądzi inaczej ten manga i anime.
a kto manga i anime, ten ciota i c🤬j

A Obcy to wyłaził z klatki piersiowej, czy z brzucha? Jak z klaty to iście tak jak mówi Bong, łeb by sobie rozj🤬 próbując się wydostać. No ale jak z brzucha... Wolverine szybko by się zregenerował i rozdeptał sk🤬ysynka
![]()

podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./- Yoda
Obcy miał kwas zamiast krwi, c🤬j wie co za kwas - pewnie jakiś k🤬a kosmiczny kwas, więc dlaczego niby adamantium miałby nie przepalić ?
Ponieważ w uniwersum Marvela adamantium jest metalem niezniszczalnym.
podpis użytkownika
W uniwersum Aliena kwasior xencia przepala wszystko.
"Alien blood is an extremely potent acid and is capable of corroding on contact almost any substance with alarming speed."
W wolnym tłumaczeniu: "Krew Aliena to bardzo silny kwas zdolny błyskawicznie rozpuścić PRAWIE każdy materiał".
podpis użytkownika