Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
konto usunięte 2014-08-29, 2:15 14
Tylko czekać aż to kurestwo się nagrzeje i opali gościowi łapska, niema co, cudowna broń!
Zgłoś
Insaner 2014-08-29, 2:20 2
Coś za blisko dłoni są te dysze. Myślę, że i bez dłuższego "zionięcia" można się nieźle poparzyć od samego płomienia.
Zgłoś
BongMan 2014-08-29, 4:58
Płomień pojawia się całkiem niemały kawałek za dyszą i ręką gościa. Nie sądzę żeby go poparzyło.
Zgłoś
cholonek 2014-08-29, 8:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
supre 2014-08-29, 8:24
Pobawi sie troche bedzie hard!
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 10:16
Też mi atrakcja. Żeby chociaż z dupy mu ten ogień leciał...
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 10:43 6
Zakładanie butli z gazem na plecy przy zabawkach domowej roboty... Ubezpieczenie nie będzie mu już potrzebne.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 20:25 2
Nie podpali mu bo doda ochraniacze tudzież inne zabezpieczenia a co do gościa to pomysłowy i szkoda mi go bo tylko czekać jak wynajdzie nową broń, będzie chciał ją sprzedać ale dzień przed targami popełni samobójstwo z niewiadomych przyczyn a jego wynalazek okaże się że zniknie a po roku wynajdzie go jakaś korporacja...
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 20:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-29, 21:11 8
Nie nagrzeje się bo gaz wypuszczany jest rurą na wylocie której jest iskrownik. Po drugie niebieski płomień nie poparzy. Po trzecie, płomień żółty poparzy.
Na koniec, ciśnienie gazu tak dobrał by płomień znajdował się z dala od dłoni, ten typ to nie tępak.
Zgłoś
wojtas2169 2014-08-30, 0:30
Ten xmen jest z Poznania czy co?
Zgłoś
tiwicki 2014-08-30, 0:44
Dobre na komary
Zgłoś
Dudos3 2014-08-30, 1:04 3
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem