Ustawiane bardziej niż "wpadki" w Śmiechu warte. Ot choćby dlatego że na ekranie leci historyjka początakowa ze Skyrima.
Żenujące gówno. Ciekawe co będzie w następnym filmiku. Stary zastrzeli tego nołlajfa?
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
PeterZ napisał/a:
Żenujące gówno. Ciekawe co będzie w następnym filmiku. Stary zastrzeli tego nołlajfa?
Następny już był: gry i kosiarka

Nawet gdyby to była prawda to który debil niszczy to co sam kupił tylko za to że gra na jego TV?
Dzieciakowi można schować to na jakiś czas za kare ale nie k🤬a rozp🤬alać...

Dzieciakowi można schować to na jakiś czas za kare ale nie k🤬a rozp🤬alać...

Szczam_Do_Zlewu Może amerykanie mają w zwyczaju rozp🤬alać elektronikę, gdy się wk🤬ią
Pozatym fejk jak sk🤬ysyn bo koleś wygląda na ~20 lat więc normalni ludzie w takim wieku nie dają się j🤬 w dupsko bez wazeliny a po drugie jak ma tyle lat to możliwe, że kupił tego xbogza za własny hajs więc ma powód żeby się wk🤬iać. Chociaż i tak fejk jak sk🤬ysyn

Pozatym fejk jak sk🤬ysyn bo koleś wygląda na ~20 lat więc normalni ludzie w takim wieku nie dają się j🤬 w dupsko bez wazeliny a po drugie jak ma tyle lat to możliwe, że kupił tego xbogza za własny hajs więc ma powód żeby się wk🤬iać. Chociaż i tak fejk jak sk🤬ysyn
Kriski,
Tamten też widziałem, chodzi mi o trzeci z kolei.
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Tamten też widziałem, chodzi mi o trzeci z kolei.
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Szczam_Do_Zlewu napisał/a:
Nawet gdyby to była prawda to który debil niszczy to co sam kupił
Ten, którego stać żeby kupić nowe, a chce dać upust nerwom. Ojciec naj🤬y nie raz coś rozj🤬 a na drugi dzień kupował nowe

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih