👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja kupuje PS4 na premierę co do awaryjności to w dzisiejszych czasach wszystko się psuje a przy liczbie 1 milion sprzedanych ps4 w 24 godziny wiadomo że jakiś odsetek nie będzie działał.

ta pc. instalowanie jednej gry trwa cały dzień. Poza tym to sprzęt dla plebsu który tylko kradnie i narzeka.
Tak patrze że gościu próbuje odpalić Fife 14 na tym i myślę że, taniej by mu wyszło kupić pada albo 2 + nową graficzna z zasilaczem. No ale co zrobić są ludzie mądrzy i są takie oto własnie debile których można łatwo kontrolować.
Ha
co prawda ja PC-towiec jestem ale Konsolkę posiadam xD PS2 z początku produkcji xD i nadal działa

Wole PC od konsoli. Ale z tym waszym gadaniem, że kompa można polepszać a konsole nie itp... Przy dzisiejszym rozwoju techniki komputerowej polepszanie jest tak naprawde nieopłacalne. Kupujesz kompa, polepszając go tak naprawde kupujesz kolejny. Nowa płyta, grafika, szybszy ram, nowy procesor. Wszystko się wymienia, jedynie obudowe można zostawić. Zasilacz też często trzeba, żeby pociągnął. No a z dyskiem wiadomo ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie