👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmmm Xbox głośniejszy od poprzedniego
a co to PS4 to widzę że podłapał na starcie coś w rodzaju "RROD" z 360'tki
Teraz role się odwróciły ... I to mnie cieszy bo zawsze byłem za Xboxem

a co to PS4 to widzę że podłapał na starcie coś w rodzaju "RROD" z 360'tki
Teraz role się odwróciły ... I to mnie cieszy bo zawsze byłem za Xboxem

naprawde straszne....az pojade w piatek i kupie ps4 zeby to sprawdzic

nie oglądałem ale film z usterkami X boxa trwa 1:04 a film z PS4 5:20
Warto kupić konsole od Sony, tylko dla exclusivów, a jest tojuż teraz ogrom Doskonałych tytułów. Mam na myśli oczywiście wszystkie poprzednie generacje jak i obecną. Nie ma sensu kupować konsoli, żeby grać w te same gry co na pc i xboxie... . Potwierdzi to każdy właściciel PS

ja to bym zaczekal jeszce z rok tak jak bylo z x360 arcade najpierw sie przegrzewaly itp potem wyszla na plycie głuwnej jaspera i jest oki

i właśnie ja dlatego nigdy nie pre-orderuje ani nie stoję w kolejkach po nowości... poczekam aż wyjdą patche, naprawią wszystko i jeszcze stanieje.

kupowanie konsoli zaraz po premierze to wywalanie pieniędzy w błoto... w ogóle kupowanie konsoli to wywalanie pieniędzy w błoto.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie