Tego się nie spodziewałem ale kto wie co inżynierom z Microsoftu strzeli do łba?

podpis użytkownika
O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
Po co Xbox, jak jest Facebook.
geeknation.com/blog/8-people-who-got-busted-because-of-facebook/
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...
sorry za link do wyborczej
geeknation.com/blog/8-people-who-got-busted-because-of-facebook/
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...
sorry za link do wyborczej

To nie jest k🤬a śmieszne
Zresztą i tak nie mam konsoli bo konsole są zj🤬e.

nie bede kupowal siekiery z husqvarny bo nawet nie wiem jak sie na tym gra
Niby tyle już jest tych wrzut na Xbone, że powinno nastąpić zmęczenie materiału, ale to chyba nigdy się nie znudzi.
- Yoda

podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./- Yoda

Alduin napisał/a:
K🤬a, ale się przestraszyłem na początku-mam na imię Dawid
![]()
Xbox bardzo Ci dziękuje za współpracę, imię już znamy Dawidzie, teraz tylko podaj nazwisko, wiek, miejsce zamieszkania, kilka fotek towarzystwa w jakim się obracasz i co lubisz oglądać, albo nie trzeba, pobierzemy te informacje z facebooka...

to juz przeszlosc. microsoft wycofal sie od stalego polaczenia konsoli z internetem.

TheSentinel napisał/a:
Normalnie jak HAL 9000 z Odysei Kosmicznej 2001 ;-D
Pewnie większość i tak nie wiedziała, że ten filmik parodiuje HALa i myśleli, że to czyjś oryginalny pomysł.

@up dokładnie tak. Hal był pierwszy
@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.
Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.

@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.
Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.