👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tego się nie spodziewałem ale kto wie co inżynierom z Microsoftu strzeli do łba?

Po co Xbox, jak jest Facebook.
geeknation.com/blog/8-people-who-got-busted-because-of-facebook/
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...
sorry za link do wyborczej
geeknation.com/blog/8-people-who-got-busted-because-of-facebook/
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...
sorry za link do wyborczej

nie bede kupowal siekiery z husqvarny bo nawet nie wiem jak sie na tym gra
Niby tyle już jest tych wrzut na Xbone, że powinno nastąpić zmęczenie materiału, ale to chyba nigdy się nie znudzi.

to juz przeszlosc. microsoft wycofal sie od stalego polaczenia konsoli z internetem.

TheSentinel napisał/a:
Normalnie jak HAL 9000 z Odysei Kosmicznej 2001 ;-D
Pewnie większość i tak nie wiedziała, że ten filmik parodiuje HALa i myśleli, że to czyjś oryginalny pomysł.

@up dokładnie tak. Hal był pierwszy
@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.
Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.

@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.
Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie