📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Mogło być tak że kierowca ciężarówki nie widział motocyklisty, gdyż przesłaniała mu widoczność inna poprzedzającą go ciężarówka? Na filmie to trochę tak wygląda z perspektywy kamery, że gdy skręcał to nie widział, a gdy zobaczył to już była musztarda po obiedzie
Ktoś kto zna język wroga mógłby proszę przetłumaczyć? Bo nie wiem czy według milicjanta to wodziciel motociykla czy kierowiec był winny.
Marianczelo napisał/a:
Mogło być tak że kierowca ciężarówki nie widział motocyklisty, gdyż przesłaniała mu widoczność inna poprzedzającą go ciężarówka? Na filmie to trochę tak wygląda z perspektywy kamery, że gdy skręcał to nie widział, a gdy zobaczył to już była musztarda po obiedzie
Kierowca ciężarówki doskonale widział motop🤬deusza, dlatego skręcił.
majeńka napisał/a:
Ktoś kto zna język wroga mógłby proszę przetłumaczyć? Bo nie wiem czy według milicjanta to wodziciel motociykla czy kierowiec był winny.
Wujek google zna chociaż średnio :
Kwiecień 2025 o 10:10 na 101 km autostrady Czelabińsk-Strojsk doszło do wypadku drogowego kierowca urodzony w 1995 roku jechał Iveco jadąc z miasta Czelabińsk przy skręcie w lewo na skrzyżowaniu nie podał kierowcy urodzonego w 1983 roku, który jechał motocyklem i jechał z miasta Troitsk po linii prostej w wyniku czego doszło do zderzenia kierowca motocykla otrzymał kraj zmarł na miejscu wypadku pracownicy zespołu zadaniowego ds. przyrody państwowej inspekcji ustalają wszystkie okoliczności wypadku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie