Dzisiejsza kraksa znajomego, skończyło się tylko na stłuczeniach. Motorki ucierpiały bardziej, skrzywione lagi, rozwalona chłodnica itd.
Dzwon w 0:12
Dla zainteresowanych więcej filmów na FB enduroxmisiek
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajnie że wychodzicie z domu
konto usunięte
2014-08-16, 1:53
jak by miał zapiete pasy to by nie upadł proste !
konto usunięte
2014-08-16, 8:56
co za niebieski ślepy pojeb, za to ze wyjechal i motory ucierpialy to mogl sie polamac za kare oj oj oj
Kolega to pewnie z tych którzy nigdy po czyimś polu nie jeżdżą, lasu nie niszczą, tylko tam gdzie wolno, a to co widzimy to pole samo im po koła weszło a oni po prostu chcieli je opuścić?
A ten rolnik, który jest właścicielem tego pola, to pozwolił wam tam jeździć?
powiedz znajomemu, żeby zdjął te pedalskie różowe rękawiczki, bo teraz śmiejemy się z tego,że jest pedałem. dopiero jak je zdejmie, to będziemy się śmiać z tego, że się zderzyli.
konto usunięte
2014-08-16, 9:59
konto usunięte
2014-08-16, 10:11
to że umiecie na koło postawić motocykl to wcale nie znaczy, że umiecie nim jeździć....
kara za jeżdżenie po polach
konto usunięte
2014-08-16, 18:03