W piecu napol, Leon, bo na parterze zimno.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
No i to jest to
Tłuk ma 15 tematów z czego 9 w sucharach i 3 w było, a i tak wie lepiej co jest dobre a co c🤬jowe
Fazi
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
BongMan, mam rozumieć, że z racji tego, że masz w c🤬j tematów jesteś wyrocznią?

Pyta się krystianek123 Yody:
- Dokąd mam iść?
- Pan w c🤬j idź
- Dokąd mam iść?
- Pan w c🤬j idź

@Bongman
Jesteś królem sucharów. To wysoko postawiona poprzeczka. Świat nie spodziewa się po tobie zbyt wiele.
Ale skoro Ty mówisz że to jest suche i że koleżko to tłuk, to na nowo trzeba napisać definicje prawa Strasburdera.
Jesteś królem sucharów. To wysoko postawiona poprzeczka. Świat nie spodziewa się po tobie zbyt wiele.
Ale skoro Ty mówisz że to jest suche i że koleżko to tłuk, to na nowo trzeba napisać definicje prawa Strasburdera.

Osz kurde dawno nie widziałem na sadisticu tak dobrego i krótkiego żartu ahhahaha SIE UŚMIAŁEM
Mocne hyhyhyhhy

@Bongman
a co że któś ma kilka było.pl? jak niektórzy tagują c🤬j, dupa, liści, kupa to nie dziwie się. PS: gratuluje tyldy przed nikiem, najwidoczniej dali Ci ją po warunkiem że nie będziesz wrzucał sucharów
a co że któś ma kilka było.pl? jak niektórzy tagują c🤬j, dupa, liści, kupa to nie dziwie się. PS: gratuluje tyldy przed nikiem, najwidoczniej dali Ci ją po warunkiem że nie będziesz wrzucał sucharów

@steku coś w tym jest, odkąd dostał tyldę, przestał nap🤬lać sucharami
@BongMan k🤬a jesteś na sadisticu symbolem c🤬jowych kawałów, więc lepiej się nie wypowiadaj na temat ich jakości.

@BongMan k🤬a jesteś na sadisticu symbolem c🤬jowych kawałów, więc lepiej się nie wypowiadaj na temat ich jakości.