e tam. Chętnie bym zobaczył jak ktoś robi taki numer w rosji. Byłaby nawet szansa na harda.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wciąż nie może się przyzwyczaić do samochodów .
@UP
Boją się, bo ma różdżkę .
@UP
Boją się, bo ma różdżkę .
lipka napisał/a:
trąbią jak zjeby zamiast go wyprzedzić
ja tam widzę dwupasmówkę

Cytat:
ja tam widzę dwupasmówkę
A ja widzę idealnie pustą drugą połowę drogi i gandalfa na deskorolce. Naprawdę trzymałbyś się w tym przypadku zasad ruchu drogowego?

Mogą go spokojnie wyprzedzać bo w najlepszym przypadku podpada pod kategorię pojazdu wolnobieżnego:P
@ UP
W stanach kary za wykroczenia drogowe są na tyle bolesne, ze każdy z nas Polaków posrałby się po dostaniu mandatu. Nawet dla hamburgerów są one na tyle dotkliwe, że wolą nie ryzykować
W stanach kary za wykroczenia drogowe są na tyle bolesne, ze każdy z nas Polaków posrałby się po dostaniu mandatu. Nawet dla hamburgerów są one na tyle dotkliwe, że wolą nie ryzykować

@Apollon
wyprzedzanie wolnobieżnych w każdych warunkach (oprócz dojeżdżania do szczytu wzniesienia) jest legalne u nas i w większości państw z normalnym kodeksem drogowym
wyprzedzanie wolnobieżnych w każdych warunkach (oprócz dojeżdżania do szczytu wzniesienia) jest legalne u nas i w większości państw z normalnym kodeksem drogowym