Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Young Eminem
Konto usunięte • 2012-05-28, 18:37
Talent to chłopak ma konkretny! Propsy..
Zgłoś
dirty_pig 2012-05-28, 18:43 12
ale gówno.... hmmm w sumie te białe cz🤬chy jeszcze pomyślą że jak napisałem ale gówno to będzie znaczyło dla nic coś fajnego. nie nie jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 18:46 14
To co stworzone w Rosji to na ogół zostaje w Rosji... I DOBRZE
Zgłoś
bloodwar 2012-05-28, 18:55 22
Niesamowity talent, koleś potrafi mówić! Dość szybko i w takt muzyki, ale jednak nie jest to nic imponujacego, w samej Polszy miałby z 36 milionów potencjalnych konkurentów

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 19:26
kto przetłumaczy ?
Zgłoś
4x4offroad 2012-05-28, 20:21 3
@up
lubisz grzyby?

podpis użytkownika

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 21:20 3
1:32 Ale ta Ukrainka jest piękna
Zgłoś
zuberos 2012-05-28, 23:10
Cytat:

To co stworzone w Rosji to na ogół zostaje w Rosji... I DOBRZE

I niech tak pozostanie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 23:30
o czym on p🤬li ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 23:35 1
RutQ napisał/a:

1:32 Ale ta Ukrainka jest piękna

Oksana Marchenko
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 23:36 7
Cytat:

Niesamowity talent, koleś potrafi mówić! Dość szybko i w takt muzyki, ale jednak nie jest to nic imponujacego, w samej Polszy miałby z 36 milionów potencjalnych konkurentów

A jakby koleś śpiewał jakiś death metal, to co, napisał byś że koleś potrafi mordę drzeć? ( z całym szacunkiem do fanów gatunku) Kiedy w końcu skończy się to kretyńskie wywyższanie jednego gatunku nad inny? Słuchaj tego, co lubisz i nie wp🤬laj się ze swoimi mądrościami życiowymi. Zachowaj sobie swój gust muzyczny dla siebie. Gówno mnie obchodzi czego ty słuchasz, mogą to być Fasolki, może to być Mandaryna, Manson, Just 5, czy cokolwiek innego. C🤬j mi do tego. Więc taka prośba i rada zarazem, dla wszystkich fanatyków gatunków, żeby poluźnili sobie jak mają z tym problem.

P.S. tak- słucham rapu (nie utożsamiać z JP, polskich wykonawców nie słucham), ale też potrafię bez marudzenia posłuchać popu, metalu, reggae, house'a, czasem nawet klasyki albo i k🤬a kolęd, jeśli mam na to ochotę. Także da się wszystko pogodzić i nie p🤬lcie, że nie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-28, 23:41 1
Dobrze,ze ogarniam gadke z Ukrainy.
Zgłoś
Numernabis 2012-05-28, 23:48 2
w każdym jury jest pedał ?
Zgłoś
asikasik 2012-05-28, 23:53 1
słowo "YOUNG" znam z innej strony...
Zgłoś
C'est Ca 2012-05-29, 0:01
saymonek napisał/a:

A jakby koleś śpiewał jakiś death metal, to co, napisał byś że koleś potrafi mordę drzeć? ( z całym szacunkiem do fanów gatunku) Kiedy w końcu skończy się to kretyńskie wywyższanie jednego gatunku nad inny? Słuchaj tego, co lubisz i nie wp🤬laj się ze swoimi mądrościami życiowymi. Zachowaj sobie swój gust muzyczny dla siebie. Gówno mnie obchodzi czego ty słuchasz, mogą to być Fasolki, może to być Mandaryna, Manson, Just 5, czy cokolwiek innego. C🤬j mi do tego. Więc taka prośba i rada zarazem, dla wszystkich fanatyków gatunków, żeby poluźnili sobie jak mają z tym problem.

P.S. tak- słucham rapu (nie utożsamiać z JP, polskich wykonawców nie słucham), ale też potrafię bez marudzenia posłuchać popu, metalu, reggae, house'a, czasem nawet klasyki albo i k🤬a kolęd, jeśli mam na to ochotę. Także da się wszystko pogodzić i nie p🤬lcie, że nie.

Dobrze napisałeś ale gawiedź jest zawiedziona Przecież to nie ich gatunek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie