👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powiem po prostu, twój mix jest o jakieś 100% gorszy od Solider'a...

No chłopak się zasiedział na joemonster, posklejał filmiki, dodał 'muzykę' i tyle... Zero śmiesznych momentów, wszystko oklepane i stare... Daj sobie lepiej spokój

czekaj... ominąłem coś? nie kojarzę mixa qskiego. Mógłby ktoś zarzucić? na pewno było na sadolku

żałosne... tak mało, tak źle poskładane... najpierw się koleś naucz robić porządne filmy a potem wklejaj bo poprzednie mixy było 100 razy lepsze

Koles sie powiesi przez wasze komenty xD Mysle ze juz ssie suta matki placzac ze przeciez stworzyl cos pieknego xD
Mysle ze jak zginiesz to bedziesz slawny dopiero, sprawdzisz??

to taki po prostu mix, nic ciekawego tylko posklejane urywki. Nie ma w tym nic ani śmiesznego, ani ciekawego. 100% ciekawsze jest dokopanie się (jeśli jeszcze ktoś nie widział) do tych ciekawszych filmików i obejrzenie ich w całości. Przy Quskim brakuje Ci tchu. Mix się ogląda bez żadnego entuzjazmu, a tam cały czas byłem mocno ciekawy dalszej części. A komentarze weź raczej jako dobre rady (bo to chyba dla tych którzy to oglądają to sklejałeś) a nie jako internetowe napinanie.
untitled37 napisał/a:
to 14 w nicku oznacza wiek?
jesli sugerujesz, ze ktos jest dzieckiem - popatrz w lustro
mozna było bez nasmiewania sie z tego chorego faceta z rozmow w toku.. ogolem nic nowego, 0 kreatowynosci

grotik napisał/a:
czekaj... ominąłem coś? nie kojarzę mixa qskiego. Mógłby ktoś zarzucić? na pewno było na sadolku
youtube.com/user/qski
tu masz jego filmiki
a to co pokazal autor tematu ... nie skomentuje

lubi napisał/a:
UKRADŁEŚ mi 10 minut zycia!!!
Twoje życie i tak jest gówno warte, więc nic nie straciłeś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie