📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Znowu Clint Mansel i Chrons Quartet w podkładzie... ile można bezcześcić taki dobry soundtrack do tak durnych filmików?
lesiot napisał/a:
Znowu Clint Mansel i Chrons Quartet w podkładzie... ile można bezcześcić taki dobry soundtrack do tak durnych filmików?
durny to moze ty jestes
Problem w tym, że efekty przez nich użyte nie były żałosne. No, chyba, że patrzysz pod kątem profesjonalnej obróbki filmowej. Jak dla mnie to Twój "wielkymyx" jest żałosny. Nie dość, że wszystko ma już swoje lata, widziało to w p🤬du ludzi, to jeszcze żadnych eee odświeżen, w postaci wyżej wymienionych "żałosnych" efektów. No, ale co kto woli. Niektórym się podobują mixy qskiego i soldiera, innym Twoje. Chyba.
szysza napisał/a:
Problem w tym, że efekty przez nich użyte nie były żałosne. No, chyba, że patrzysz pod kątem profesjonalnej obróbki filmowej. Jak dla mnie to Twój "wielkymyx" jest żałosny. Nie dość, że wszystko ma już swoje lata, widziało to w p🤬du ludzi, to jeszcze żadnych eee odświeżen, w postaci wyżej wymienionych "żałosnych" efektów. No, ale co kto woli. Niektórym się podobują mixy qskiego i soldiera, innym Twoje. Chyba.
wez pod uwage to, ze to jest mix filmikow z youtuba a nie mix wlasnych efektow - jak to zrobili qski i sooldier
chciałbym wnieść apelację by zrobić jakiś mix ale taki bardziej śmieszny z rzeczami z działu hard
No co kto lubi. Mi tam podszedł średnio, ale przeca nie będe biegał z mordą i krzyczał, że ićpanfhooi, czy cuś. Jak się komuś podobuje, to git.
Ale kurde, jestem tolerancyjny. Może dostanę pokojową nagrodę nobla?
Ale kurde, jestem tolerancyjny. Może dostanę pokojową nagrodę nobla?
jesli ktos sie ma tak popisywac jak @szysza, to niech lepiej wyjdzie
- wg niego w MIXIE wszystko powinno trzymac sie "kupy" hahah... człowieku obczaj co znaczy MIX!!!
Cytat:
Szysza - Ale kurde, jestem tolerancyjny. Może dostanę pokojową nagrodę nobla?
wg stylu życia to prędzej w pysk dostaniesz...(btw to nie jest groźba:P)
a co do mixu... w szkolnej skali ocen to z dam 2(słownie DWA).
no toś się skompromitował człowieku, zero inwencji twórczej. Chodzi o to, że to komentarz do sytuacji niekiedy nadaje mu charakter komiczny a w Twoim wykonaniu jest to niestety nie śmieszne. Przesiądź się może na szachy ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie