👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

spoko, wróci do domu jak mu się kasa skończy i będzie lizał szefowi dupę by pozwolił mu wrócić do pracy, albo zatrudni się u ciapka w kebabie i prędko na kolejny taki wypad stać go nie będzie

Rzuć wszystko i jedź na imprezę gdzie chodzą faceci w strojach sado maso?

Żył z oszczędności, bo oszczędzał jak każdy ogarnięty człowiek, a potem nie wróci do szefa, a założy swój biznes. Tak to widzę

takie rzeczy tylko w filmach. tracisz pracę, tracisz kobietę. Umysł nie może sobie z tym poradzić więc praktycznie albo trafiasz na ulice, albo samobój albo podnosisz łeb do góry i zaczynasz od zera, od początku harując na zmywaku czy na budowie.
Ale w sumie chciałbym tak jak on wyjechać chociaż na tydzień i się zabawić
Ale w sumie chciałbym tak jak on wyjechać chociaż na tydzień i się zabawić
PoloRaulen napisał/a:
Czasem warto zaszaleć polecam
Dorośnij, załóż rodzinę, popracuj w PL i przekonasz się na jaką wyspę będziesz mógł wyskoczyć.
Z takich większych to chyba Wolin a tam to tylko

fajnie zrobione, tylko że u nas na bezrobociu można co najwyżej tanie wino kupić
mleczko87 napisał/a:
zna ktoś nute?
Takers feat Chipper - Alive (Original mix)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie