Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nadaję się tylko do kuchni tam trudno kolano zepsuć
No nadajesz się

Jednak człowiek ogarnia się na starość. Mi szkoda dziewczyny. Przez taką wpadkę dalsza kariera sportowa będzie utrudniona. A szczytowa forma to już była. Smuteczek.
Jaką wpadkę? Zwykły naskok na jakąś barierkę i zeskok bez upadku. Jak przy takiej błahostce dostała poważnej kontuzji kolana, to znaczy, że prędzej, czy później by jej dostała, czyli panna nadaje się co najwyżej do tarcia chrzanu, a nie do sportu zawodowego...
panna nadaje się co najwyżej do tarcia chrzanu, a nie do sportu zawodowego...
nie żeby od razu iść w zawodostwo, ale...
halowies.pl/zycie-na-wsi/mistrzostwa-w-tarciu-chrzanu-w-chrzanie-104-k...
nadaję się tylko do kuchni tam trudno kolano zepsuć
Daj babie wolną rękę, to będzie bez nóg i z połamanymi rękami.

Jednak człowiek ogarnia się na starość. Mi szkoda dziewczyny. Przez taką wpadkę dalsza kariera sportowa będzie utrudniona. A szczytowa forma to już była. Smuteczek.
E tam. Rozkręci się w innym biznesie i jak dojdzie do formy, to jeszcze nieraz będzie szczytować.
Jaką wpadkę? Zwykły naskok na jakąś barierkę i zeskok bez upadku. Jak przy takiej błahostce dostała poważnej kontuzji kolana, to znaczy, że prędzej, czy później by jej dostała, czyli panna nadaje się co najwyżej do tarcia chrzanu, a nie do sportu zawodowego...
Jaką wpadkę?
Zwykły naskok na jakąś barierkę i zeskok bez upadku.
No sam sobie odpowiedziałeś. To jest właśnie wpadka. Robisz coś co nie powinno mieć konsekwencji a jednak konsekwencje są. To właśnie k🤬a jest wpadka tumanie.
Ewidentnie nie jesteś k🤬a specem od sportu ani fizjologii człowieka bo wielu kozaków przez takie wpadki doznało kontuzji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie