nie zapominajmy ze nasz gwiazdur zimowych sportów był również gwiazdą telewizji...
ale ten świat poszedł do przodu...
mam nadzieję,że ten myszoskoczek się połamie na ostatnim skoku,szczur wąsaty
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
androgenius napisał/a:
mam nadzieję,że ten myszoskoczek się połamie na ostatnim skoku,szczur wąsaty
a ja mam nadzieje, że jak tej nocy twój stary będzie cie r🤬ał w dupe to tym razem nie uzyje wazeliny
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dajcie już spokój z tym Adamem, facet nie umiera tylko kończy karierę sportowca do c🤬ja pana...
Konto usunięte
2011-03-05, 2:54
Pffff..., ale oferta, 3310...
Konto usunięte
2011-03-05, 3:31
i tak większość z was nie pamięta snake na 3310...
vass
2011-03-05, 5:19
Co by nie mówić to przez tyle lat był topowym zawodnikiem i palma mu nie odbiła.
Teraz będzie rok p🤬lenia o Małyszu jak o kaczce po smoleńsku
podpis użytkownika
W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy
Ja rozumiem, że to sadistic. Ja rozumiem, ze to portal dla bardzo wytrzymałych ludzi. Ale takie rzeczy jak to, nawet na sadola są za mocne.

Jeśli już koniecznie chcecie, to na harda z tym.
TVP zbankrutuje, bo połowę utargu z reklam mieli z bloku lecącego w trakcie skoków. A ilu ludzi będzie teraz skoki oglądało?
@KielJinLing - nie będzie, Małysz nie wyj🤬 w brzozę...
Konto usunięte
2011-03-06, 0:32
a ja mam nadzieję, że androgenius jak będzie r🤬any przez starego w nocy bez wazeliny dostanie krwotoku wewnętrznego dupska.
Konto usunięte
2011-03-06, 0:34
KielJinLing napisał/a:
Teraz będzie rok p🤬lenia o Małyszu jak o kaczce po smoleńsku
nie porównuj jednego z najwybitniejszych sportowców polskich wszech czasów do jednego z najnieudolniejszych prezydentów Polski
Naprawdę Wielki Człowiek. Powinniśmy być dumni, z tego jak reprezentował Polskę i za to jaki wizerunek Polaka stworzył swoją osobą. Bardzo go szanuję, szkoda że to już minęło, ale jest co wspominać. Te emocje związane z każdym jego skokiem! Bezcenne.
Konto usunięte
2011-03-06, 4:16
K🤬a nie zesrajcie się wszyscy. On tylko kończy karierę, a przez ostatnie 2 sezony i tak nic nie pokazał. Jakbyście płakali za Kuligiem czy innym wielkim polskim sportowcu, który zginął w najlepszych latach swojej kariery to rozumiem, ale k🤬a Małysz i tak by już nic nie osiągnął. Walcie dalej gruchę przy jego zdjęciu.