dadar123 napisał/a:
I ryj umyty. Szczerbaty już teraz też
Przynajmniej już nie zahaczy na wieczór zębami

Tępi idioci ... wk🤬ieni na polityków i stoją blokują drogi normalnym mieszkańcom ... PO CO ?! co polityk popatrzy o protest blokują biedaką ulice gdy wracają do domu... musimy zmienić prawo jak chcą ... Noż k🤬a strajki TYLKO pod domami sk🤬ysynów polityków!
Dlatego kobiety mniej zarabiają bo nie ogarniają nawet co to CIŚNIENIE WODY które może połamać... tępa c🤬a się nauczyła
Dlatego kobiety mniej zarabiają bo nie ogarniają nawet co to CIŚNIENIE WODY które może połamać... tępa c🤬a się nauczyła
ale pięknie wyj🤬a fikołka:)
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
dadar123 napisał/a:
I ryj umyty. Szczerbaty już teraz też
Świetnie przeczyszcza zatoki.
Jak idziesz między patologię to licz się z tm, że skończysz jak oni. A potem lament " ja tylko stałem "
Asuritta napisał/a:
Tępi idioci ... wk🤬ieni na polityków i stoją blokują drogi normalnym mieszkańcom ... PO CO ?! co polityk popatrzy o protest blokują biedaką ulice gdy wracają do domu... musimy zmienić prawo jak chcą ... Noż k🤬a strajki TYLKO pod domami sk🤬ysynów polityków!
Fajnie, że rozłożyłeś całą sytuację na części pierwsze. Bez tego nie rozumiałem co tu się odwaliło.
Tak przy okazji, jesteś gramatycznym biedakiem.