👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UP dysonans poznawczy i lęk przed prawdą.
Sprytny typ. Baba połowę twarzy tylko musi opalać. Dwa razy szybciej w domu będą.
Sprytny typ. Baba połowę twarzy tylko musi opalać. Dwa razy szybciej w domu będą.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
ciekawe co ją przy nim trzyma, dzieci czy kredyt
A ni to, a ni tamto
Jak chłop baby nie bije,
to jej wątroba gnije
UkrytaPodNickiem napisał/a:
ciekawe co ją przy nim trzyma, dzieci czy kredyt
trzyma ją kobieca głupota, że łobuz kocha bardziej i jej miłość sprawi, że się zmieni pozytywnie, a ona jak to baba kopnie go wtedy w dupę bo przecież nie jest już taki jakim go pokochała

@upy
No i o co wam chodzi?
Nie biję piąchą tylko z klapka, znaczy się dżentelmen.
No i o co wam chodzi?
Nie biję piąchą tylko z klapka, znaczy się dżentelmen.
nie pierwszy raz oberwala, nawet nie mocno sie przejela, jakby byl dla niej dramat to dawno by odeszla, widac cos ja trzyma przy nim ..
McQurwa napisał/a:
A ni to, a ni tamto
Jak chłop baby nie bije,
to jej wątroba gnije
To ta ma swieżutką
McQurwa napisał/a:
A ni to, a ni tamto
Jak chłop baby nie bije,
to jej wątroba gnije
Aż się boje pomyśleć jak bardzo jest poniewierana matka w Twoim domu.
Chyba Twoja mama ma wątrobę bardzo zdrową.

Ruska dzicz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie