Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Z babcią nie wygrasz!
rant • 2013-08-03, 1:01
Sytuacja z dzisiejszego wieczoru.

Park obok Starego Browaru, dwie babcie siedzą na ławce. Obok nich zmieściłyby się przynajmniej kolejne dwie osoby. PRZED babciami STOI mężczyzna i z nimi rozmawia. Podchodzimy z dziewczyną do owej ławeczki. Dziewczyna pyta (z grzeczności) "Przepraszam, czy tu jest wolne?", na to babcia odpowiada "Nie, ten pan, co tu stoi, tu siedzi". K🤬a, kocham tych ludzi.

Zgłoś
P................i 2013-08-03, 1:07 7
A maszynista wysiadł, przyklaskał dupskiem, dołożył wyngla do pieca i jak gdyby nigdy nic - odjechał
Zgłoś
ziko234 2013-08-03, 1:11 7
Bylo usiasc obok i powiedziec: "przeciez stoje"
Zgłoś
b................a 2013-08-03, 1:33 18
ty w ich wieku będziesz jeszcze zap🤬lal na 4 zmiany, albo juz bedziesz wachał kwiatki od spodu
Zgłoś
K................s 2013-08-03, 19:59
Bylo je pozrzucac z tej lawki, w koncu to Ty im placisz emeryturo renty to Ci sie nalezy miejsce siedzace ;p.
Zgłoś
I................o 2013-08-04, 22:48
Skoro ich kochasz to czemu wrzucasz tutaj to wszystko? Chciałeś się podzielić miłością?

Drugie, nie było tam innej ławki w pobliżu?

No i dochodzimy do sedna, ta dziewczyna to dmuchana czy taka wymyślona?
Zgłoś
pawel997402 2013-08-05, 22:23
myślałem że k🤬a jest jeszcze w kontekście a to już podsumowanie
Zgłoś
rant 2013-08-05, 22:35
@upup
Nie pozostaje mi nic innego, jak
Suka_Blyat 2013-08-05, 22:37 3
K🤬a, kto chce siedzieć koło starych ludzi x[
Zgłoś
Y................i 2013-08-05, 22:46 1
Miałem bardzo podobną sytuację, tylko że w autobusie
Zgłoś
s................o 2013-08-05, 23:22
poznań miasto wynalazków. żebyś Ty wiedział jakich inteligentów ja spotykam jako nocny grajek uliczny to byś zasłabł
Zgłoś
mihaueeek 2013-08-06, 0:04
Chciałeś się dziewczyną pochwalić ! Przejrzałem Cie !
Zgłoś
S................i 2013-08-06, 0:23
W parku obok Starego Browaru na jednej alejce są średnio trzy ławki i w c🤬j leżaków. Ktoś tu chyba zaczepki szukał i wybrał starszych ludzi;-P
Zgłoś
KebabRemover 2013-08-06, 0:34
Babcia mi dzisiaj opowiadała jak siedziała sobie na ławce z przyjaciółką, był z nimi również ich przyjaciel, rozmawiali o prywatnych sprawach, nagle starszego pana zabolały kolana więc wstał na 5minut je rozprostować, i wtem podeszła do nich jakaś młoda para, Ci rozmawiają sobie spokojnie o sprawach prywatnych, a młodzi bezczelnie próbują się dosiaść, od tak, jakby byli z rodziny. Jacyś poj🤬i, w czwórkę chcieli siedzieć na ławce i podsłuchiwać cudze sprawy, co za wścipska młodzież - powiedziała babcia.
Zgłoś
c................s 2013-08-06, 1:00
@up
masz niezłe ogarniecie klawiatury jak na starszego pana z bólem stawów

aha pozdrów starą
Zgłoś