Sytuacja z dzisiejszego wieczoru.
Park obok Starego Browaru, dwie babcie siedzą na ławce. Obok nich zmieściłyby się przynajmniej kolejne dwie osoby. PRZED babciami STOI mężczyzna i z nimi rozmawia. Podchodzimy z dziewczyną do owej ławeczki. Dziewczyna pyta (z grzeczności) "Przepraszam, czy tu jest wolne?", na to babcia odpowiada "Nie, ten pan, co tu stoi, tu siedzi". K🤬a, kocham tych ludzi.
P................i
2013-08-03, 1:07
A maszynista wysiadł, przyklaskał dupskiem, dołożył wyngla do pieca i jak gdyby nigdy nic - odjechał
Bylo usiasc obok i powiedziec: "przeciez stoje"
b................a
2013-08-03, 1:33
ty w ich wieku będziesz jeszcze zap🤬lal na 4 zmiany, albo juz bedziesz wachał kwiatki od spodu
K................s
2013-08-03, 19:59
Bylo je pozrzucac z tej lawki, w koncu to Ty im placisz emeryturo renty to Ci sie nalezy miejsce siedzace ;p.
I................o
2013-08-04, 22:48
Skoro ich kochasz to czemu wrzucasz tutaj to wszystko? Chciałeś się podzielić miłością?
Drugie, nie było tam innej ławki w pobliżu?
No i dochodzimy do sedna, ta dziewczyna to dmuchana czy taka wymyślona?
myślałem że k🤬a jest jeszcze w kontekście a to już podsumowanie
@upup
Nie pozostaje mi nic innego, jak
K🤬a, kto chce siedzieć koło starych ludzi x[
Y................i
2013-08-05, 22:46
Miałem bardzo podobną sytuację, tylko że w autobusie
s................o
2013-08-05, 23:22
poznań miasto wynalazków. żebyś Ty wiedział jakich inteligentów ja spotykam jako nocny grajek uliczny to byś zasłabł
Chciałeś się dziewczyną pochwalić ! Przejrzałem Cie !
S................i
2013-08-06, 0:23
W parku obok Starego Browaru na jednej alejce są średnio trzy ławki i w c🤬j leżaków. Ktoś tu chyba zaczepki szukał i wybrał starszych ludzi;-P
Babcia mi dzisiaj opowiadała jak siedziała sobie na ławce z przyjaciółką, był z nimi również ich przyjaciel, rozmawiali o prywatnych sprawach, nagle starszego pana zabolały kolana więc wstał na 5minut je rozprostować, i wtem podeszła do nich jakaś młoda para, Ci rozmawiają sobie spokojnie o sprawach prywatnych, a młodzi bezczelnie próbują się dosiaść, od tak, jakby byli z rodziny. Jacyś poj🤬i, w czwórkę chcieli siedzieć na ławce i podsłuchiwać cudze sprawy, co za wścipska młodzież - powiedziała babcia.
c................s
2013-08-06, 1:00
@up
masz niezłe ogarniecie klawiatury jak na starszego pana z bólem stawów
aha pozdrów starą