📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
🔥
Dobry pokaz
- teraz popularne

Właśnie jestem na dworcu w Krakowie, więcej czarnych niż białych. Kolega co jest kolejarzem mówił, że mają jakieś paszporty czy pieczątki (nie wiem ocb) , ale że są Ukraińcami i jeżdżą za darmo jak chcą i gdzie chcą i bez problemu przechodzą przez granicę. I jak się ich pyta gdzie jadą to wszyscy do Anglii.

'znaleźliśmy kilka rodzin..dosłownie kilka na kilkaset tysięcy ludzi' jak to przeczytalem to juz dalej skonczylem
Nie może Straż Graniczna podpisać kontraktu na dostawy z producentem karmy dla psów? Potem, owszem, wysłać ich na zachód, ale w postaci konserw. Przynajmniej hajs by się zgadzał.
Nie udało się na białoruskiej granicy to teraz na pewno uda się na ukraińskiej
Mam nadzieję, że "weryfikacja" działa chociaż z takim napływem ludzi oraz "rasizmem" to szczerze w to wątpie.

Mam nadzieję, że "weryfikacja" działa chociaż z takim napływem ludzi oraz "rasizmem" to szczerze w to wątpie.
zrobi się druga Francja i potem będzie lament i płacz kto ich powpuszczał, a ukry też się odpłacą
Nie sądzicie chyba że młodzi, zdrowi mężczyźni przekraczający granicę Polsko-Ukraińską w czasie kiedy Ukraińska żandarmeria swoich cofa, nie wzbudzą podejrzeń polskich pograniczników i pozwolą im tak sobie maszerować dalej?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie