👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, dokąd się wybrał?
Czy dotarł tam, gdzie zamierzał?
Czy ktoś wymienił mu sprzęgło?
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi...
Czy dotarł tam, gdzie zamierzał?
Czy ktoś wymienił mu sprzęgło?
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi...
Pierwszy raz widzę kierownika w samochodzie z celownikiem który wykazał się inteligencją.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
kierowca, jednak powinien spróbować zahamować ,
stanąć z tyłu i trzymać za tylną burtę, mocno się zapierając nogami
stanąć z tyłu i trzymać za tylną burtę, mocno się zapierając nogami
Baba by stała do końca za zderzakiem i trąbiła. Jestem tego pewien na 200%
Panie kurla?! Co tu sie odj🤬o?? Tak wiele pytan, tak malo odpowiedzi.
JanJankowski napisał/a:
Baba by stała do końca za zderzakiem i trąbiła. Jestem tego pewien na 200%
i darła p🤬dę, aby wszyscy słyszeli
majeńka napisał/a:
Pierwszy raz widzę kierownika w samochodzie z celownikiem który wykazał się inteligencją.
pewnie kierowca go wypożyczył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie