Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
Pewien mąż po powrocie z pracy lubił sobie pobić żonę dla sportu, z byle powodu.
Wraca z pracy, patrzy, obiad nie gotowy.
- Czemu jeszcze nie ma obiadu?!
- Ja... nie zdążyłam...
I sprał ją na kwaśne jabłko.

Innym razem wraca z pracy, ale tym razem gorący obiadek już na niego czekał na stole. Siada, zjadł, myśli przez chwilę.
- Daj mi wódki!
- Nie ma wódki...
- Jak to nie ma?!
Żonie znów się udało pobrać wp🤬l.

Następnego dnia jak zwykle wraca z pracy i już zaciera ręce. Rozgląda się, obiad gotowy. Siada, zjada.
- Wódka jest?!
- Oczywiście, ze jest - odpowiedziała żona podając zmrożoną flaszeczkę i kieliszek.
- Ale ogórków pewnie nie ma?! - już pełny nadziei mąż.
- Ależ są, są - i podała mu dobre ogórasy.

Facet pomyślał chwilę, za co by ją tu pobić, bo tak głupio bez pretekstu.
- Właź pod stół.
- Po co?
- Właź pod stół i udawaj psa! Szczekaj!
Żona posłusznie weszła pod stół i zaczyna udawać psa - warczy, szczeka. Na to mąż wstaje gw🤬townie od stołu i zaczyna z całej siły ją kopać.
- Na swojego szczekasz suko?! Na swojego?!
Zgłoś
Darioo92 2010-02-15, 20:39 3
brakuje na koncu czy cos w tym stylu
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-15, 20:51 2
Może i jest to sadistic.pl, ale ja naprawdę nie rozumiem jak można tak traktować swoją żonę...
Może dlatego, że w moim życiu jeszcze nie było żadnej "dziewoi".
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-15, 21:18
RoflmaO95 napisał/a:

Może dlatego, że w moim życiu jeszcze nie było żadnej "dziewoi".

Zawsze możesz bić tak swojego chłopaka
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-15, 21:39
Gdyby była to nie miało związku z rzeczywistością to pewnie było by i śmieszne. A tak mieliśmy niedawno tu artykuł o kobiecie, która była w ten sposób traktowana jak w tym "dowcipie".
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-15, 22:55 1
jestem kobieta i niestety mnie to rozsmieszylo
Zgłoś
Chupacabra 2010-02-16, 1:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 9:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 9:30
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 11:31 2
Baalp ja mówie serio. Pamiętam jak pierwszy raz ujrzałem sadistica to było się z czego śmiać. W pamięci został mi obrazek jak babcia leży w trumnie obok chłopczyk z akordeonem, a podpis do obrazka "żeby babcia dobrze gniła, trzeba jej dobrze przygrywać". I to był urok sadistica i jego "chamstwa", a teraz? Filmiki jak dziecko straszy matkę naklejoną mordą potwora na kibel . No cóż widać hakier zrobił zbyt dobrą reklamę.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 13:08
Ojecik napisał/a:

Filmiki jak dziecko straszy matkę naklejoną mordą potwora na kibel . No cóż widać hakier zrobił zbyt dobrą reklamę.

Cena popularności.
Przybędzie chrześcijan - to normalne, ludzi wrażliwych też.
Nie zmienisz tego.
Ale jeżdząc ich możesz liczyć na moje poparcie i piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 15:45
konio167 napisał/a:

Cena popularności.
Przybędzie chrześcijan - to normalne, ludzi wrażliwych też.
Nie zmienisz tego.
Ale jeżdząc ich możesz liczyć na moje poparcie i piwo.

Dobrze, że chociaż jest ktoś, kto ma takie samo zdanie. Oby dobra forma sadistica powróciła jak najszybciej
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem