Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zachlaj_Von_Burbon 2013-10-20, 19:36 3
a ja swoją kolekcję CD Action na makulature oddałem
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 19:46 9

Więcej emocji w jednym temacie niż na całym hardzie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 20:12
Cryo napisał/a:

To było czasopismo
Obrazek

mam ten numer, gierka zajebista
Zgłoś
Saute 2013-10-20, 20:17 8
To tak wrzucę, bo się wzruszyłem - piosenkę, która opisuje te cudne lata 80/90, w których(w latach 90) miałem szczęście żyć a nie jak te biedne emoc🤬jki w czasach wszystkiego i niczego.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 20:22
ale panowie, nostalgia i ogólnie spoko, ale życie toczy się dalej, pracy nie ma do c🤬ja, c🤬jnia straszna, musimy działać jakoś bo nasze dzieci/następne pokolenie już nie będzie miało czego wspominać ...
Zgłoś
Mindfuck 2013-10-20, 20:33 4
Ja jako młody, zdolny obiecujący sadol doskonale pamiętam przeróbki pistoletów na kulki.
Metodą prób i błędów udało mi się przerobić zajebisty sprzęt. Plastikowe sztuki za 7zł nie nadawały się za bardzo, ale udało mi się nabyć replikę beretty naciąganej na sprężynie tak samo, jak w tamtych plastikach. Metalowy korpus, stalowy cylinderek i porządne wykonanie pozwalało przerobić pistolet na zajebistą sadolową zabawkę Nie pamiętam dokładnie, ale brałem sprężynkę z tarczy sprzegłowej poloneza chyba, dopasowywałem do cylinderka, lekka przeróbka samego cylinderka...
Kulki plastikowe rozpryskiwały się o ścianę w drobny mak, plastikowe butelki szatkowało na kawałki, dało radę odstrzelić szyjki butelek. Metalowe kulki robiły lepszy rozp🤬ol. Trochę ciężko było to naciągnąć, ale efekt był zajebisty.
Zgłoś
Sadol2000 2013-10-20, 20:45 4
Zajebiście bez kitu nie spodziewałem się tylu piw a tym bardziej aż tylu komentarzy ostra jazda nie mogę wyjść z szoku idę grać w Contre
Zgłoś
Vegeta13 2013-10-20, 20:53
dobre wincej wincej
Zgłoś
tigerqaz 2013-10-20, 21:10 1
Piękne czasy.
Jeszcze nie wiedzieliśmy, że Tusk Nam wszystkim życie sp🤬oli,

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
słit_dżizas 2013-10-20, 21:40 2
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 21:48 1
Mindfuck napisał/a:

Ja jako młody, zdolny obiecujący sadol doskonale pamiętam przeróbki pistoletów na kulki.
Metodą prób i błędów udało mi się przerobić zajebisty sprzęt. Plastikowe sztuki za 7zł nie nadawały się za bardzo, ale udało mi się nabyć replikę beretty naciąganej na sprężynie tak samo, jak w tamtych plastikach. Metalowy korpus, stalowy cylinderek i porządne wykonanie pozwalało przerobić pistolet na zajebistą sadolową zabawkę Nie pamiętam dokładnie, ale brałem sprężynkę z tarczy sprzegłowej poloneza chyba, dopasowywałem do cylinderka, lekka przeróbka samego cylinderka...
Kulki plastikowe rozpryskiwały się o ścianę w drobny mak, plastikowe butelki szatkowało na kawałki, dało radę odstrzelić szyjki butelek. Metalowe kulki robiły lepszy rozp🤬ol. Trochę ciężko było to naciągnąć, ale efekt był zajebisty.

Prawda, plastikowa Beretta miała moc, ale zamiast zmieniać sprzęt, mogłeś zmienić amunicję. Kulki łożyskowe z rowerów świetnie się nadawały. Niestety, towar deficytowy.
Zgłoś
Towdi 2013-10-20, 22:30
yattaman wy k🤬y
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 22:43 5
to się kiedyś grało

Zgłoś
eXo^^ 2013-10-20, 22:59 1
allegro.pl/samolot-styropian-styropianowy-flying-gliders-mix-i3609160671.html

w dupie mam czy regulamin uwzględnia tego typu linkowanie.

kupujcie samoloty póki aukcja trwa, ja wziąłem 12szt przed chwilą z sentymentu

dzięki geje i c🤬jozaury !
Zgłoś
dareqq 2013-10-20, 23:06
K🤬a, a jak się nazywały te chrupki o smaku koperkowym???

podpis użytkownika

Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie