📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
Plastykowe klamy miałem ich dziesiątki bo szybko się niszczyły zwłaszcza jak się eksperymentowało z kamyczkami jak był odpust to z bananem ma gębie szedłem do kościoła. Pamiętam jak jedna babka na mszy kościele zaczynała coś ględzić jak wziąłem to do ręki ah... szkoda ze nie przetestowałem tej zabawki
To były czasy aż się łezka w oku kręci że tak szybko minęły. Jeszcze pamiętam te czasy jak dopiero mało kto miał komputer i się zbierało takie duperele. Jak się szło w szkole przez korytarz i było "słychać trzy cztery trzy cztery"
A teraz nowe pokolenia nic tylko gry telefony i siedzenie w domu. Moje siostrzeńce jak nie ma komputera to się nie mają w co bawić a my za małolata to w kapsle graliśmy itd itp...
A teraz nowe pokolenia nic tylko gry telefony i siedzenie w domu. Moje siostrzeńce jak nie ma komputera to się nie mają w co bawić a my za małolata to w kapsle graliśmy itd itp...
To i ja dam cos od siebie
i człowiek, który spędzał mi w dzieciństwie sen z powiek :o też ktoś miał take odchyły?
i człowiek, który spędzał mi w dzieciństwie sen z powiek :o też ktoś miał take odchyły?
Bo kiedyś dzieciństwo było dzieciństwem. Dzisiaj tylko komputery, telewizja, komórki i inne gadżety. Aż się boję pomyśleć jakie dzieciństwo będą miały moje dzieci.
ziomekromek napisał/a:
Cóż to za postać?
Webcam girl:
MissAlice_18
Robi sobie dobrze do kamerki, nie podoba mi się z ryja to nie wiem gdzie streamuje ale jak poszukasz to znajdziesz.
Takeru19 napisał/a:
a pamiętacie piwo kujawiak ? google.pl/imgres?imgurl=http://static.myvimu.com/photo/26/23242623_m.j...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie