patola chyba serio myśli, że jak nada swojej pociesze (spłodzonej w pijackim widzie gdzieś u Siwego czy innego Łysego na domówce) egzotyczne, niepolskie imię to to automatycznie sprawi, że przestaną być parą kretynów i prostaków
Zapomniałeś o rozpoczęciu zdania z dużej litery, oraz o kropce na końcu.

-Dzień dobry. Ja przyszłam na rozmowę o pracę.
-Pani godność?
-Vivien Venus D.......
-Wyp🤬alaj!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
patola chyba serio myśli, że jak nada swojej pociesze (spłodzonej w pijackim widzie gdzieś u Siwego czy innego Łysego na domówce) egzotyczne, niepolskie imię to to automatycznie sprawi, że przestaną być parą kretynów i prostaków
Potwiedzam jego słowa, moja koleżanka psycholoszka ostatnio mówiła mi,że jest zauważalna taka tendencja,że im większa patola tym bardziej pop🤬lone amełykańskie imiona
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Potwiedzam jego słowa, moja koleżanka psycholoszka ostatnio mówiła mi,że jest zauważalna taka tendencja,że im większa patola tym bardziej pop🤬lone amełykańskie imiona
Psycholoszka? To jakaś psychiczna dziewczyna?
Psycholoszka? To jakaś psychiczna dziewczyna?
To nie wiedziałeś o tym? Zobacz, Psycho-Loszka. W sensie że psycho i loszka, co nie?
podpis użytkownika
Z nocy, co wokół mnie zapada,Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną

To nie wiedziałeś o tym? Zobacz, Psycho-Loszka. W sensie że psycho i loszka, co nie?
a no ty dzięki już czaje bo wiesz wcześniej to jakbys mi nie powiedział to bym nie wiedział...loszka heh a to dobre

500+ Szaleje ostatnio.