Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
czeret 2025-02-22, 19:29 5
Nie wierzę, kierunkowskaz?
Zgłoś
Radiowiec12 2025-02-22, 22:29
Ojciec mi opowiadał jak w 1969r jechał komarkiem przez Kwiatkowska do Czeluśnicy i w okolicy bykowni wjechał w krowę. Ale od tyłu. Potem tego komara rozebrałem w 1990 na części i sprzedałem. A ojciec jeszcze żył 28lat. A ja jestem z pod znaku barana.
Zgłoś
tars 2025-02-22, 22:32 7
Radiowiec12 napisał/a:

A ja jestem z pod znaku barana.

To w krowę wjechał, czy w owcę?
Zgłoś
Radiowiec12 2025-02-22, 22:35 1
@up

To przecież napisałem że wjechał w krowę a ja jestem z pod znaku barana.

Czego nie rozumiesz?

[ Dodano 2025-02-22, 22:37 ]
Mieliśmy jeszcze psa co był uwiązany na długiej sprężynie jak on ją ciągnął to skubało go za podniebienie.

[ Dodano 2025-02-22, 22:41 ]
Ale to się działo w Łysej Górze tam był taki stary baca. Ja chodziłem do szkoły a jak już przestałem to jechaliśmy z furą siana na przyczepie i jedliśmy jabłka. A ten baca robił na festynie zawody w prostowaniu rogów trykowi. Miał taki pewien myk że zawsze wygrywał. Tak mu mocno dmuchał w dupę że rogi prostowało...
Zgłoś
smc 2025-02-22, 22:48 4
Za to go ukamieniują...
Zgłoś
Shaguar 2025-02-22, 23:00 2
Czy była pionizacja krowy?
Zgłoś
Payan 2025-02-22, 23:39 5
Radiowiec12 napisał/a:

@up
To przecież napisałem że wjechał w krowę a ja jestem z pod znaku barana.
Czego nie rozumiesz?
Mieliśmy jeszcze psa co był uwiązany na długiej sprężynie jak on ją ciągnął to skubało go za podniebienie.
Ale to się działo w Łysej Górze tam był taki stary baca. Ja chodziłem do szkoły a jak już przestałem to jechaliśmy z furą siana na przyczepie i jedliśmy jabłka. A ten baca robił na festynie zawody w prostowaniu rogów trykowi. Miał taki pewien myk że zawsze wygrywał. Tak mu mocno dmuchał w dupę że rogi prostowało...

I tam jeszcze był taki kolega Paweł...
Zgłoś
trzonek1pl 2025-02-22, 23:44 1
to jest ta swieta krowa?
Zgłoś
POeBaNy 2025-02-22, 23:54 1
Brzydzę się tym k0olorem skóry.
Zgłoś
JamMsciciel 2025-02-23, 4:15 1
Drive-thru
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-02-23, 7:36 2
Radiowiec12 napisał/a:

Tak mu mocno dmuchał w dupę że rogi prostowało...

A potem wszyscy ciebie dmuchali w dupe i ty za to dziękowałeś wylizując im k🤬sy po zabawie i był jeszcze taki wujek pawel który Ci wchodził codziennie do wanny .
Zgłoś