Lewica układa wzór z kolorowych korków analnych na śniegu. Normalne.
Celebrowanie miesięcznicy smoleńskiej to jedno, ale znicze i trębacz pod słupem z nazwą ulicy to zupełnie nowy poziom sp🤬olenia. Serduszkowi.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
To ten cały Adamowicz, grobu nie ma jakiegoś miejsca pochówku, że pod słupem mu świecą?
Kriski napisał/a:
To ten cały Adamowicz, grobu nie ma jakiegoś miejsca pochówku, że pod słupem mu świecą?
Może pod tym słupem go pochowali c🤬j wie to lewaki u nich wszystko możliwe.
O c🤬j tu chodzi? Nie pytam o Adamowicza tylko o samą akcję.
gucio_gu napisał/a:
To jak nazwać ludzi którzy ich wybierają?
Debile! Wzędzie debile!
Jarek_Wielki napisał/a:
Debile! Wzędzie debile!
To może mnie oświecisz na kogo mam głosować?
Już dawno przestałem chodzić na wybory, od momentu zagłosowania na Kukiza, naiwnie łudząc się, że to coś zmieni.
35i napisał/a:
To może mnie oświecisz na kogo mam głosować?
Już dawno przestałem chodzić na wybory, od momentu zagłosowania na Kukiza, naiwnie łudząc się, że to coś zmieni.
no właśnie na nikogo należy bojkotować wybory.Ja zagłosowałem raz na korwina jak był w miarę normalny.I koniec z tym szajsem szkoda mojego głosu
gucio_gu napisał/a:
no właśnie na nikogo należy bojkotować wybory.Ja zagłosowałem raz na korwina jak był w miarę normalny.I koniec z tym szajsem szkoda mojego głosu
Korwina widziałem kiedyś śmigającego na jakimś Romecie (początek lat 90) przez Plac Zawiszy, oczywiście z nieodłączną wtedy muchą. Tego dnia przestał dla mnie istnieć.
35i napisał/a:
Korwina widziałem kiedyś śmigającego na jakimś Romecie (początek lat 90) przez Plac Zawiszy, oczywiście z nieodłączną wtedy muchą. Tego dnia przestał dla mnie istnieć.
Obu Was szanuje, że chociaż nie głosowaliście stadnie jak małpy. Bezpośrednią oznaką sp🤬olenia umysłowego jest głosowanie na "faworyta" z telewizora.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.