Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
sars_80 2020-03-26, 15:33 8
Podgatunek

Zgłoś
Avatar
J................k 2020-03-26, 15:42 7
Koszerna wieprzowina



Zgłoś
Avatar
Kriski 2020-03-26, 15:55 5
Hal nie rozumiem Twojego zdziwienia, ot zwykła wędlina, taka pieczeń wieprzowa, nie ma nic wspólnego z zającem jak pieczeń cygańska nie jest robiona z brudu, podobna do pieczeni rzymskiej.

Zając
Zgłoś
Avatar
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-26, 16:00
ugotuj.to/przepisy_kulinarne/7,104889,20725704,pieczen-rzymska-czyli-f...
Zgłoś
Avatar
Halman 2020-03-26, 16:18 2
odniosę sie do dwóch poprzednich wpisów: świetnie że zwróciliście uwagę na nazewnictwo pomijając w zupełności wygląd bo z pieczenią rzymską przynajmniej z wyglądu nie ma to nic wspólnego...

to jest klasyczna pieczeń rzymska vel fałszywy zając...
Zgłoś
Avatar
sars_80 2020-03-26, 16:23 2
HAL9000/2 napisał/a:

odniosę sie do dwóch poprzednich wpisów: świetnie że zwróciliście uwagę na nazewnictwo pomijając w zupełności wygląd bo z pieczenią rzymską przynajmniej z wyglądu nie ma to nic wspólnego...



Tak na moje oko to forma na pasztet. Pieczeń rzymską formuje się jak zająca, a zająca ubiera się w tzw otrzewną. Proste jak j🤬ie, gastronomia to k🤬a, teraz kucharzy r🤬a
Zgłoś
Avatar
Halman 2020-03-26, 16:26
sars_80 napisał/a:

Tak na moje oko to forma na pasztet. Pieczeń rzymską formuje się jak zająca, a zająca ubiera się w tzw otrzewną. Proste jak j🤬ie, gastronomia to k🤬a, teraz kucharzy r🤬a


w porzo, odezwałem sie bo sie nie znam...
Zgłoś
Avatar
mygyry 2020-03-26, 18:36
Mięsny jeż k🤬a!
Zgłoś
Avatar
Juzwa 2020-03-26, 18:51 2
Nie pasuje zając wieprzowy? No to k🤬a wieprz zającowy. Pasuje?!

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Avatar
Ogixon35 2020-03-26, 18:55
Zgłoś
Avatar
dziobak90 2020-03-26, 21:00
Gdzie jest gif co wyście k🤬y uczynili z sadola jak jest potrzebny
Zgłoś
Avatar
sars_80 2020-03-26, 21:53
HAL9000/2 napisał/a:

w porzo, odezwałem sie bo sie nie znam...



A mnie ta k🤬a r🤬a w dupe. Pzdr
Zgłoś
Avatar
outsidethebox86 2020-03-26, 21:59 1
Heh u mnie w lokalnym sklepie sprzedają wędlinę ze Stolca heh, Stolec to miejscowość niedaleko
Zgłoś
Avatar
Sowa_wln 2020-03-26, 23:00
Zawsze co jadę w stronę Sieradza to jebie ze Stolca, nieprzypadkowa nazwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie