

Hal nie rozumiem Twojego zdziwienia, ot zwykła wędlina, taka pieczeń wieprzowa, nie ma nic wspólnego z zającem jak pieczeń cygańska nie jest robiona z brudu, podobna do pieczeni rzymskiej.
Zając
Zając
odniosę sie do dwóch poprzednich wpisów: świetnie że zwróciliście uwagę na nazewnictwo pomijając w zupełności wygląd bo z pieczenią rzymską przynajmniej z wyglądu nie ma to nic wspólnego...
to jest klasyczna pieczeń rzymska vel fałszywy zając...

to jest klasyczna pieczeń rzymska vel fałszywy zając...
HAL9000/2 napisał/a:
odniosę sie do dwóch poprzednich wpisów: świetnie że zwróciliście uwagę na nazewnictwo pomijając w zupełności wygląd bo z pieczenią rzymską przynajmniej z wyglądu nie ma to nic wspólnego...
Tak na moje oko to forma na pasztet. Pieczeń rzymską formuje się jak zająca, a zająca ubiera się w tzw otrzewną. Proste jak j🤬ie, gastronomia to k🤬a, teraz kucharzy r🤬a
sars_80 napisał/a:
Tak na moje oko to forma na pasztet. Pieczeń rzymską formuje się jak zająca, a zająca ubiera się w tzw otrzewną. Proste jak j🤬ie, gastronomia to k🤬a, teraz kucharzy r🤬a
w porzo, odezwałem sie bo sie nie znam...

Nie pasuje zając wieprzowy? No to k🤬a wieprz zającowy. Pasuje?!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
HAL9000/2 napisał/a:
w porzo, odezwałem sie bo sie nie znam...
A mnie ta k🤬a r🤬a w dupe. Pzdr
Heh u mnie w lokalnym sklepie sprzedają wędlinę ze Stolca heh, Stolec to miejscowość niedaleko
