Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ibrahim 2024-03-01, 11:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2024-03-01, 16:03
ibrahim napisał/a:

gdyż piwa nie piję, chyba, że kosztuje 45 zł za butelkę.

I bez złoconego kibla też się nie załatwiasz?

Oprócz wyrobów piwopodobnych dla Prawdziwych Patriotów oraz lagerów amerykańskiego typu, cena piwa nie sprawia żadnej różnicy, przynajmniej powyżej ok. 7 złotych. Dalej to czyste pozerstwo. Kiedyś różnica jeszcze była, ale producenci się wycwanili że fałszywe "rzemieślnicze" piwa konsumenci którzy się nie znają kupią nie patrząc na jakość, zaczęli na butelkach najtańszego sikacza przylepiać ą-ę etykiety i zgarniać kasę.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
konto usunięte 2024-03-01, 16:33
majeńka napisał/a:

I bez złoconego kibla też się nie załatwiasz?
Oprócz wyrobów piwopodobnych dla Prawdziwych Patriotów oraz lagerów amerykańskiego typu, cena piwa nie sprawia żadnej różnicy, przynajmniej powyżej ok. 7 złotych. Dalej to czyste pozerstwo. Kiedyś różnica jeszcze była, ale producenci się wycwanili że fałszywe "rzemieślnicze" piwa konsumenci którzy się nie znają kupią nie patrząc na jakość, zaczęli na butelkach najtańszego sikacza przylepiać ą-ę etykiety i zgarniać kasę.

Maju, nie przesadzaj z alkoholem i usuń te ruskie hieroglify z twojego profilu.
Zgłoś
majeńka 2024-03-01, 17:25
Od ponad pół roku nie miałam alkoholu w ustach: sama nie piję, jestem asocjalna, a okazji jakoś żadnych nie było.

A ten tekst cyrilicą nie jest kacapski: nie jestem pewna ale chyba staro-cerkiewno-słowiański. Przynajmniej w kacapskim słowniku tego nie ma; w jakichś wspominkach z sowieckiej niewoli czytałam jak więźniowie w gułagu zagłuszali strażników drąc ryje "kristos woskriesień" "zaistinno woskriesień". A w prawosławiu ciągle używa się staro-cerkiewno-słowiańskiego zamiast języków miejscowych (podobnie jak u nas do niedawna łaciny). Znaczenia w językach pokrewnych wyglądają sensownie, stąd zakładam że "zaistinno" to po cerkiewnemu "zaiste".

Ale może Siriuz, jako kacapski native speaker, się wypowie i mnie poprawi?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem