👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1:01 - A już myślałem, że ktoś zarzyna słonia, a jednak okazało się, że to tylko czekoladowy.

poligon6 napisał/a:
Miejsce zwierząt, poza kilkoma wyjatkami jest na talerzu.
Osoby trzymajace zwierzęta w domu nawet nie wiedza jak u nich jebie. Sami przyzwyczaili sie do smrodu, ale dla innych osób smród psa czy kociej szczyny jest wyczuwalny. Walające sie wszedzie kłaki, meble pooklejane włosiem i plwocina. Przypomina to obore nie dom.
Do tego te obrzydliwe widoki jak pies lize właściciela po mordzie a wczesniej albo lizał sobie odbyt albo wpie**alał gówno.
to fajnie masz na hacie frajerze, piesek juz przer🤬ał ci dupsko czy jeszcze sie nie wypiales ?
poligon6 napisał/a:
Miejsce zwierząt, poza kilkoma wyjatkami jest na talerzu.
Domyślam się że chodzi o piwnicę

poligon6 napisał/a:
Awatar w który dwa spersonalizowane psy liza sobie cieczke wiele mówi w tym przypadku.
Ciężko o bardziej denny komentarz, niż odnoszenie się do tego co ktoś sobie wstawił na profilowe. A pies to lizał ci mordę po zapinaniu w dupę.

dertaz napisał/a:
U psiarzy to ch*j, ale jak wali u ludzi mających bachory,
Helena! Mam zawał.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie