Dziś za coś takiego producent zostałby zlinczowany od homofobów i faszystów przez tvn, newsweek, biedronia, krzysztofa "grodzkie" bęgowskiego i inne podobne twory...
Mnie ciekawi dziewczyna ze stogu siana i policjant z tegoż samego stogu. Jaki to rodzaj filmu ?
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
"kolega cygana z celi" - oby to był napakowany murzyn
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Ma ktoś pełne napisy? Ten pedał to akurat jeden z nudniejszych

kosa2221 napisał/a:
Dziś za coś takiego producent zostałby zlinczowany od homofobów i faszystów przez tvn, newsweek, biedronia, krzysztofa "grodzkie" bęgowskiego i inne podobne twory...
Mieliby też problem z nazwaniem wszystkich. "Pedał ze sklepu, pedał przechodzień, pedał kuzyn itp. 3/4 obsady męskiej w najnowszych produkcjach jedzie gejowszczyzną na kilometr

Całą tą obsadę chyba dziecko pisało. Pedał może śmieszny, ale "Podejrzany o zaginięcie żony" to jest coś co sprawia, że mój skacowany łeb wpada w turbulencje.
kosa2221 napisał/a:
No i oczywiście odszkodowania by musiał zapłacić tym zjebom...
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
ostatnio oglądając Zabójczą Broń 2 na TVN(!) usłyszałem cytat gdy Glover gasił Gibsona z ognia "co Ty pedał?!" chciałbym, żeby te czasy gdy nikt się nie szczypał z mówieniem jak jest w tych sprawach wróciły.