Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:35
Magdalenka275 2011-01-25, 15:58
no nie wiem, z treści wynika, że w tym przypadku sex z samym sobą jest przyjemniejszy niż z kimś, więc po co się męczyć i nie mieć przyjemności? przecież tu chodzi o przyjemność, a nie o laaaans. ;p
Zgłoś
Magik2501 2011-01-25, 17:42 1
"sex with yourself"? Myślałem, że tylko dzieciaki ślizganie mikołaja nazywają "seksem".
Zgłoś
dwakilo 2011-01-25, 17:57 7
Luis napisał/a:

no nie wiem, z treści wynika, że w tym przypadku sex z samym sobą jest przyjemniejszy niż z kimś,

Na angielskim chyba za bardzo nie uważałaś dziewczyno
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-25, 18:14
Magik2501 napisał/a:

"sex with yourself"? Myślałem, że tylko dzieciaki ślizganie mikołaja nazywają "seksem".

kurrrwa, przez przypadek postawiłam Ci piwo!
no widzisz, cywilizowani ludzie również nazywają masturbację "seksem samym z sobą".
Zgłoś
Magik2501 2011-01-25, 18:59
@up
chyba żeby się dowartościować
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-25, 19:16
@up
nie wnikam po co
Zgłoś
dziubasek00 2011-01-25, 20:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-26, 16:09 1
"Seks jest jak pizza. Nawet jeżeli jest kiepski, to i tak jest dosyć dobry."
Tak mnie się przypomniało
Zgłoś
koolowsky 2011-01-26, 16:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dziubasek00 2011-01-26, 17:08
Mikuś napisał/a:

"Seks jest jak pizza. Nawet jeżeli jest kiepski, to i tak jest dosyć dobry."
Tak mnie się przypomniało

Mądrość miesiąca
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem