Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
Z dobrym Słowem
konto usunięte • 2015-08-01, 3:15

Ostatnio chyba jeden z lepszych normalnych kanałów na YT. Jeżeli nie widzieliście polecam obejrzeć inne filmiki. Można się pozytywnie zaskoczyć, że jednak ludzie potrafią zareagować i pomóc. Dobrze wiedzieć, że w takich prostych sytuacjach życiowych można na ludziach polegać.

I oczywiście bezdomni którzy nie jedli od dwóch dni więcej, nie wiem jak to nazwać? Dobrego wychowania? niż dresik który bał się, że jak zje przy nim to mu się oberwie...
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 14:42 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
yoyobart 2015-08-01, 14:46 3
Byłem 8 lat bezdomny.Kto chce poczytać to kiedyś blog pisałem-"sex,alkohol i ...8 lat bezdomności"
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 14:58 2
To może ja coś dorzucę od sibie: poszedłem dziś do toalety na dwójkę i jak wstałem z kibla to aż nie mogłem uwierzyć, że stworzyłem coś tak wielkiego.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 15:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szklanka 2015-08-01, 15:48 3
Zgłoś
mateusos 2015-08-01, 15:50
Lzy w oczach
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 15:55 2
NIE TWOJE, NIE RUSZAJ i tyle w temacie.

A prawidłową odpowiedzią na tekst "nie jadłem od trzech dni" powinno być poklepanie typa po ramieniu i troskliwa rada - "stary, musisz się przemóc".
Zgłoś
mateusos 2015-08-01, 16:01 1
Zgłoś
jehehej 2015-08-01, 16:20 1
Nikt nie zauważył, że ten film nakłania do kradzieży? Przecież jedzenie, które chce dostać ten głodny koleś nie należy do pytanych osób. Bardziej moralnym wyborem będzie w tym wypadku mimo wszystko niedawanie mu jedzenia lub podzielenie się własnym (o ile takie się ma). Film zupełnie nieprzemyślany.
Zgłoś
kry.ha 2015-08-01, 16:27
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 16:41 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 16:57
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 17:17 1
Guzik, niestety rozpędziłem się z tym "contentem", ale wielcem kontent, że Waćpan okiem łaskawym na wypociny me raczył spojrzeć.
Zgłoś
sqn2142 2015-08-01, 17:55
nawet nie oglaadam, zeby nabic wejscia na jewtube
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 18:07
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem