Ostatnio chyba jeden z lepszych normalnych kanałów na YT. Jeżeli nie widzieliście polecam obejrzeć inne filmiki. Można się pozytywnie zaskoczyć, że jednak ludzie potrafią zareagować i pomóc. Dobrze wiedzieć, że w takich prostych sytuacjach życiowych można na ludziach polegać.
I oczywiście bezdomni którzy nie jedli od dwóch dni więcej, nie wiem jak to nazwać? Dobrego wychowania? niż dresik który bał się, że jak zje przy nim to mu się oberwie...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2015-08-01, 14:42
Byłem 8 lat bezdomny.Kto chce poczytać to kiedyś blog pisałem-"sex,alkohol i ...8 lat bezdomności"
konto usunięte
2015-08-01, 14:58
To może ja coś dorzucę od sibie: poszedłem dziś do toalety na dwójkę i jak wstałem z kibla to aż nie mogłem uwierzyć, że stworzyłem coś tak wielkiego.
konto usunięte
2015-08-01, 15:10
Lzy w oczach
konto usunięte
2015-08-01, 15:55
NIE TWOJE, NIE RUSZAJ i tyle w temacie.
A prawidłową odpowiedzią na tekst "nie jadłem od trzech dni" powinno być poklepanie typa po ramieniu i troskliwa rada - "stary, musisz się przemóc".
Nikt nie zauważył, że ten film nakłania do kradzieży? Przecież jedzenie, które chce dostać ten głodny koleś nie należy do pytanych osób. Bardziej moralnym wyborem będzie w tym wypadku mimo wszystko niedawanie mu jedzenia lub podzielenie się własnym (o ile takie się ma). Film zupełnie nieprzemyślany.
konto usunięte
2015-08-01, 16:41
konto usunięte
2015-08-01, 16:57
konto usunięte
2015-08-01, 17:17
Guzik, niestety rozpędziłem się z tym "contentem", ale wielcem kontent, że Waćpan okiem łaskawym na wypociny me raczył spojrzeć.
nawet nie oglaadam, zeby nabic wejscia na jewtube
konto usunięte
2015-08-01, 18:07