Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:49
Z dobrym Słowem
konto usunięte • 2015-08-01, 3:15

Ostatnio chyba jeden z lepszych normalnych kanałów na YT. Jeżeli nie widzieliście polecam obejrzeć inne filmiki. Można się pozytywnie zaskoczyć, że jednak ludzie potrafią zareagować i pomóc. Dobrze wiedzieć, że w takich prostych sytuacjach życiowych można na ludziach polegać.

I oczywiście bezdomni którzy nie jedli od dwóch dni więcej, nie wiem jak to nazwać? Dobrego wychowania? niż dresik który bał się, że jak zje przy nim to mu się oberwie...
Zgłoś
Romo666 2015-08-01, 3:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 5:03 62
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
think666 2015-08-01, 7:00 39
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 8:02 17
Zgłoś
godfather1982 2015-08-01, 8:09 2
Ja mialem lepiej.... Biedak podszedl wolal o 2 zlote na bulki wiec wyjalem z swoich zakupow 2 bulki i dalem mu jeszce konserwe turystyczna usmiechniety podziekowal i ze jestem dobrym czlowiekiem a on podszedl do grupy pewnie dobrze znanych kolesi sprzedal to co dalem doliczyl do drobnych i kupil nalewke .. od tamtej pory nic nie daje nawe zlamanej zlotowki
Zgłoś
mygyry 2015-08-01, 8:19 9
Przez ludzi dającym "złotówkę do bułki" czy inne produkty powodują ich wylęgarnie i ich sposób na życie, są przytułki i jadłodajnie oraz fundacje pomagające ludziom na ulicy, chcesz pomóc daj im 1%. Im więcej dajesz żebrakom tym więcej ich jest, prosty przykład cyganów. Jest popyt jest i podaż
Zgłoś
CorT7 2015-08-01, 9:09 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 12:38 7
No ja jak jestem bardzo głodny i nie ma nic w lodówce, to idę do sklepu i kupuje żarcie. A tak szczerze, jak byłem mały i ojciec nie chciał dać pieniędzy na słodycze czy coś, to chodziliśmy z ulotkami, pomagaliśmy sąsiadom itp. Po prostu już jako gnój wiedziałem, że za PRACE mam pieniądze, za które mogę kupić jakieś cukierki. A tutaj dorosły chłop prosi o jedzenie, no śmiech na sali.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 13:11 1
słuchajcie życie to są schody dlatego powstrzymam się od komentarza .
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 14:16
Też nie odpaliłem. Pełno takich filmików. Mi w życiu by nikt nie dał za darmo. Sam też bym nie dał. Nie po to pracuję cały dzień by na koniec godzinę mojej pracy dać w łapy młodego gościa lub innego cudaka.
Zgłoś
stonefenix 2015-08-01, 14:22
Zgłoś
DeanMoxley 2015-08-01, 14:27
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-01, 14:29
Wszystko zerżnięte z JU ES EJ, nic wlasnego, zadnego pomyslu tylko dawanie bezdomnym/biednym jedzenia lub pieniedzy. Nie wiem co to tu robi, pewnie nie bylo lepszego materiału do wstawienia na glowną..
Zgłoś
sokol358 2015-08-01, 14:34
Tez bym nie dał czyjegoś żarcia jakiemus ogarnietemu kolesiowi z włosami na żel
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem