👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ha! Co ciekawsze mamusia w trakcie opowiada dziecku, ze jak to dorosnie to bedzie mogl prowadzic samochod i bedzie wtedy pracowal w sluzbach.. how nice..
@up - widziałem, pewnie zapomnieli... ale z drugiej strony - to Rosja, u nich czasami doszukiwanie się logiki, może być daremne.

Zajebisty kraj! Organizujemy ekipę Sadistica i jedziemy zobaczyć ten cały cyrk na żywo!

@up, chyba nauczyć ich co to jest pierwszeństwo, kultura na drodze i będziemy pomagać słabszym...ale za to nie będzie więcej takich filmików
. I tak zbierzmy grupę sadoli niczym Frankenstein, który był obdażony wysoce olbżymią siłą i miał odrażający wygląd. Nie pozwólmy skur*ysyn*m wyjechać z kraju
.

To jest Mercedes klasy G Brabus. 700KM w terenówce. Byle kto takim w Rosji nie jeździ. Obejrzyjcie sobie dobry film dokumentalny pt. "Złodziejski kodeks".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie